2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 72769 بازدید | 944 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂بخر عزیزم قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا، شود💕

با یه شور و شوقی شروع کردم به پس انداز.ده تومن ده تومن جمع کردم الان شده ۶  تومن. کلا ناامید شدم وقتی دیدم یک گرم میشه فقط

خواهرم میگه برو واسه خودت لباس بخر

اصلا دو دل شدم،نمیدونم پس انداز کردن رو ادامه بدم یا نه

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
طلا اصلا نخر اگه حتی اب شد هم بخری یهجور حسابی میکنند که تهش هیچی بهت نرسه بهترین راه اینه که یه مق ...

واقعا جدی گفتی اینارو؟

خواهرم پارسال طلا خرید پنجاه و خورده، الان همونا شده صد تومن

سلام خانومی میشه لطفا منو راهنمایی کنید این کارخونه کجاست؟که من توش سرمایه گذاری کنم؟مطمئنه؟

یزد هست عزیزم ولی چون ما خودمون همچین نکردیم اطلاعی ندارم خیلی از کارخونه ها هست یه سری هم یه کارخونه در سازی نمیدونم ارومیه بود تهران بود همچین پیشنهاد دادن بنظرم بتونی حضوری جایی بری بپرسی بهتره گلم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

حتما حتما خونه زمین یا طلا بخر

به هیچ وجه تو بانک نذار شاید الان ماهی ۶۰بهت سود بده اما سر یکسال پولت که گذاشتی بانک بی ارزش میشه به اینم باید فکر کنی یه میلیارد الان پول خوبیه ولی دو سال دیگه در حده ۳۰۰میلیونه و بی ارزشه 

اگه بتونی زمین بخری تو قسمتایی که شهر پیشرفت می‌کنه که عالیتره

با یه شور و شوقی شروع کردم به پس انداز.ده تومن ده تومن جمع کردم الان شده ۶ تومن. کلا ناامید شدم وقت ...

ببین عزیزم اگه لباس نیاز داری میتونی بری یه استایل شیک زمستونی بزنی ولی اگه نه لباسات اوکیه همون یه گرم هم بنظر من خوبه بخر

اینکه تونستی با ده تومن ده تومن شیش میلیون جمع کنی واقعا با ارزشه اصلا برا پس انداز نا امید نشو😘

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙
ببین عزیزم اگه لباس نیاز داری میتونی بری یه استایل شیک زمستونی بزنی ولی اگه نه لباسات اوکیه همون یه ...

مرسی گلم وقت گذاشتی😘😘

لباسام اوکیه، بخوامم شوهرم برام میخره

پس فعلا یک گرم بخرم تا طلا نشده ۱۰ تومن😭

طلا گرمیش میشه ۷تومن،زرگر ما ک مشتریشم و اشنامونه،گفته تواین چن ماه حسابی میره بالا تاجایی ک میتونیی طلا بخرین حتی شده گرمی...اون خانومیم ک میگه ۶تومن پس انداز دارم و فقط یکی دوگرم‌میتونم بخرم،خیلیم عالیه بخر بذار خونه ،زیاد نمیگم فوقش چن ماه بعد چن برابرر سودمیکنه

شما در مورد این صندوق ها اطلاعات دارین؟میخوام بپرسم بلد نیستم چیزی

کد بورسی بگیر 

توی بورس اسم صندوق رو سزچ کن

ب اندازه پولت خرید بزن

هر موقع هم بخوای  میتونید بفروشی 

فرداش پول توی حساب

گوگل هم میتونی سرچ کنی

مشاور هم داره راهنمایی میکنه