سه ملیارد گیرم اومده میخام بزارم تو بانک سود بشه چون هیچ هنری ندارم و نمیخام این پول به کسی بدم کارکنه بعد ضرر بیینه چیکار کنم تنها سرمایه من هست چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
دقیقاً به من سکه غیر بانکی دادن نفهمیدم موقع فروش متوجه شدم کلی ضرر کردم
دقیقا همینه
من فقط به استارتر و هر کسی که تو تاپیک هست می گم مراقب باشید
ادم سودجو زیاده
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم من نود تا سکه امامی خریدمخداروشکر سود خوبی هم کردمسکه بانکی از سکه فروشی معتبر با پلمپ خودشون ...
از صرافی منظورته؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
مشید خانم شما از طلا سر درمیاری؟ یه سوال میپرسم .من ۳ سال پیش یه سکه گرمی بانکی خریدم ۷ تومن ،امروز ...
بخاطر اینکه یک گرمی قیمتش همینه
شما میخوای قیمت ربع سکه بفروشی؟
یه سر برو قیمتا رو چک کن
بله صرافی هم میشهسکه فروش هممیشهولی مثلن من از سکه فروشی محمد میخرمروی پلمپ هم اسم خودشون هستدیگه ب ...
تهران؟
بزار صندوق درامد ثابت افرانماهیانه ۸۰ میلیون بهت میده با سود پولت طلا بخر و کیف زندگی رو بکن 🔴🔴🔴� ...
شما در مورد این صندوق ها اطلاعات دارین؟میخوام بپرسم بلد نیستم چیزی
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
عجبببببرید اتحادیه طلافروشای شهرتون اعلام کنید اینمسئله رو!!!حتی برای سکه ۱۰۰ صوتی هم ما فاکتور مید ...
شهر ما تهرانه
همه هم هنینن
منم همینو می گم
اخرین باری که خریدم
رسید پوز هم نداد
شما کدوم شهرید