2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 70027 بازدید | 919 پست
تا حالا رفتی سکه بخریاز داستانهای سکه خبر. داری؟انگار داری میری پول دزدی رو اب کنینه بهت رسید میدننه ...

مردشور اون طلافروش بی وجدان رو ببرن که میگه انشالله تقلبی نیست

حروم خور

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر من ۱۰ میلیارد بزارم بانک ماهی ۲۵۰ بدن بعد اون ۲۵۰ بدم سکه و زمین بخرم باز هم ضرره؟

عزیزم ۱۰ میلیاردتو برو بده طلا بخر یا بده یکی کار کنه باهاش

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....
اینجوری امسال و سال دیگه شاید منفعتت بیشتر باشه ولی ارزش ملک در گذر زمان با تورم بالا می‌ره و از طرف ...

چه کار و کاسبی راه مینداختی ؟ ایده ای به ذهنت میرسه ؟ من ۱۴۰۰ دارم ، ولی تنبلم واسه کار ، دلم میخواد پولمو بدم دست یکی ، باهاش کار کنه ، چیزی به ذهنت میرسه ؟

پولم به ملک خوب نمیرسه ، حاشیه ی شهرم هم دوست ندارم

من دیدم ادمهایی که ملک فروختن پولش را گذاشتن بانک 

بعد ی مدت سودش را کم می کرد 

بعدم که تورم و همه چیز هزار برابر شد و زندگیشون پودر شد

و همش حسرت که کاش ملک به حال خودش رها شده بود بدون یک ریال درامد اما نفروخته بودیم🥹🥹

🌺 
اگر من ۱۰ میلیارد بزارم بانک ماهی ۲۵۰ بدن بعد اون ۲۵۰ بدم سکه و زمین بخرم باز هم ضرره؟

بانک گذاشتن اشتباه محضه تو این تورمم....

پسرعموی من پول یه خونه رو داشت که بخره ولی سود بانکی بیشتر نصیبش میشد بخاطر همین طمع کرد گذاشت بانک رفته رفته پولش بی ارزش شد و ارزش اون ملک یهو چند برابر شد دیگه با پولش نتونست کاری کنه کلا پولش بی ارزش شد ...

مردشور اون طلافروش بی وجدان رو ببرن که میگه انشالله تقلبی نیستحروم خور

واقعا همینم هست

ببین عزیزم

سکه داخل کارت پرس شده هست

اصلا دسترسی بهش نیست که بخواد امتحان بشه 

خود طلافروش هم می گه من با اعتماد خریدم

شما هم اعتماد کنید

سکه میخری خود اون مغازه رسید بهت نمیده که پس فردا خواستی بخری بخودش با خیال راحت بفروشی

هرررر جای ایران که بری همینه

سکه سرمایه گذاری خوبیه 

همه هم اینو می دونن

ولی یکی خواد همه هست و نیستشو بزاره

خدای نکرده اگه تقلبی در بیاد نابود میشه

قبلا این طور نبود اخیرا طلا داره خیلی داستان در میاد از توش

من خودم چند تا سکه داشتم گفتن باید بازش کنیم  بازش کردن از وسط قیچی کردن گفتن طلاست عیارش:پایینه و بانکی نیست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من به شما راهنمایی کردم؟؟؟غلط راهنمایی نکردماندازه موهای سر شما سکه خریدم فروختمدور و بریام همه تو ب ...

اولا من حتی اگه روستاییم بودم افتخار می کردم شعور ربطی به  دهات و شهر نداره

بعدم من که با تو دعوا ندارم ولی یه پیشنهاد خوب دارم من به تو سکه میدم اندازه موهای سرت تو ببر بفروش طلا فروش میگه انشالله که تقلبی نیست سودشم نصف نصف 

ولی دیگه به کسی نگیا همه میرن تو این کار 

اینجا سایت عمومیه  مال بابات که نیست ریپ بزنی منم جوابتو میدم 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷