سه ملیارد گیرم اومده میخام بزارم تو بانک سود بشه چون هیچ هنری ندارم و نمیخام این پول به کسی بدم کارکنه بعد ضرر بیینه چیکار کنم تنها سرمایه من هست چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
وای همه رو بزاری بانک که ضرر میکنی حداقل ی میلیارد رو بزارربرا دلار و طلا بخر بقیه رو بزارربانک ملک بخر بده اجاره درسته کمتر اجاره پیگیری ولی پولت بی ارزش نمیشه لااقل
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودمبخورم یا ضررببینم
ببین دو میلیاردشو طلا بخر بهت قول شرف میدم نونت بره تو روغن تا دو سال دیگه یه تومنم بزار بانک ماهی ۲۴ سود میده اونم خورد خورد طلا بخر و واسه خودتم خرج کن
خب امکان دزدی ک هستولی خونه رو کی میتونه بدزده از ادمبنظرم هرچقد خونه بیشتررداشته باشی باز اولین پول ...
میزاری بانک یه عالمه امتیاز وام میتونی براش بگیری اگر مجرده متاهل که شد میتونن به همسرش بگه من مثلا به ارزش ۴۰۰ ملیون امتیاز وام دارم اگر نیاز داشتی و تونستی قسطش بذی بگیرش