2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 51409 بازدید | 723 پست
شوهر من مغازه کاشی سرامیکی داره امروز با کارخونه داره صحبت میکرد بهش گفت 1میلیارذ بیا سرمایه بذار ما ...

سلام خانومی میشه لطفا منو راهنمایی کنید این کارخونه کجاست؟که من توش سرمایه گذاری کنم؟مطمئنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به هیچ عنوان بانک نذار فقط ضرر میکنی،من مولتی میلیاردرمیشناسم که با ۲۰۰ میلیارد سرمایه فقط ۵۰ میلیون توی بانک گذاشته !

ملک هم الان سود نمیده

تنها راهش اینه که حدود نیم کیلو طلا آبشده بخری و یا ۵۰ تا سکه تمام

تا سال دیگه پولت ۲ برابر میشه حداقل

باسلام بنده دانشجوی ارشد هستم عنوان پایان نامم در مورد خانم های تبریزی۱۵-۵۰سال هست.لطفا با پرکردن پرسشنامه زیر ما رو در انجام پژوهش یاری نمایید.پیشاپیش از وقتی که برای پرکردن پرسشنامه میزارین متشکرم.

https://survey.porsline.ir/s/xiswchlA

عزیزم تو بانگ نزار ضرر میکنی ما چند سال پیش ۶۰تومن گذاشتیم حساب سودش رو می گرفتیم اون موقع با این پول میشد ی خونه ۶۰متری درست کرد الان هفت ساله گذشته بنظرت پولمان ارزش داره یا میشه خونه درست کرد باهاش بنظرم خونه بخر میتونی بدی اجاره پولش رو بگیری خونه هم گرون میشع ضرر نمیکنی

یه سوال اگر بخای پول از خواب لوتوس برداری بذاری تو حساب عادی پارسیان با گوشی میشه؟؟

راستش تا حالا اینکارو نکردم

ولی فکر کنم اگه همراه بانک پارسیان داشته باشی بشه

حساب معمولی کمتر سود میده انگار

بابای من سال 99 

900 میلیون داشت

مامانمم 900 میلیون.

مامانم خونه خرید، خونش الان شده 3 میلیارد و 500.

بابام گذاشت بانک الان پولش شده یک میلیارد و پونصد.

باز خودت میدونی 

سه میلیارد امسالت سال دیگه دو پونصد ارزش داره سال بعدش دو تومن و همینجور بی ارزش تر میشه یه واحد پنجاه متری بخر تو منطقه متوسط تهران میتونی بخری هم اجارش رو بگیر هم سرمایت حفظ میشه یا طلا بخر اجاره بده ماهیانه سودش رو بگیر تو بازار پرس و جو کنی میگن چه کسی این کار رو میکنه قرارداد مینویسین چک ضمانت میگیری ماهیانه سودش رو میگیری هم ارزش پولت حفظ میشه هم درامد داری

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

اگه همه اینجوری فکر میکردن که کسی نمیرفت خونه بخره.

ماهی ۶۰ تومن الان ماهی ۶۰ ملیونه. سال دیگه اندازه ۳۰ ملیون ارزش داره سال دیگش اندازه ۱۵ تومن و چهارسال دیگه اندازه پول و اب و برق و گاز میشه فقط.

اون ۳ ملیاردم تو بانک ارزشش میاد پایین.

ولی خونه هم ارزش پول حفظ میشه هم یه کرایه کم یا زیادی میگیری‌‌. میتونی رو پول رهن خونه هم حساب کنی.

یه کار دیگم شنیدم میشه انجام داد ولی خودم تا به حال اتجامش ندادم.

پولت رو تبدیل کنی به دلار و حساب ارزی باز کنی. هم ارزش پولت حفظ میشه هم سودی که میگیری به دلاره