2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 85845 بازدید | 1029 پست
زمین بخر که سال دیگه قیمتش دو برابر میشه، پیشرفت قیمت زمین بیشتر از خونه‌س و فروختنش راحت تر

اتفاقا کاملا برعکس. زمین بدترین حالت سرمایه گذاری هست برای همین با قبمت های پایین هم میشه خرید

فروشش هم خیلی بده کمتر مشتری داره ولیییی ملک مسکونی همیشه مشتری داره . یا حداقل اجاره میده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا کاملا برعکس. زمین بدترین حالت سرمایه گذاری هست برای همین با قبمت های پایین هم میشه خریدفروشش ...

منم کاملا باحرفت موافقم تجربشو داشتم ملک از زمین بهتره 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

استاتر خواهر من ۱۰۰ گرم طلا داد به طلا فروش (حدود ۴ میلیارد و خورده پول) ماهی ۳۰ میلیون بهش میده

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
۱۰۰ کرم طلا میشه حدود ۵۰۰ میلیون

عه اشتباه نوشتم اشتباه تایپی بود 

طلاهاش  حدود ۴ میلیارد وخورده شد

یکسال قراره ماهی ۳۰ میلیون بده بعد یکسال همون گرم طلای بهت بده

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
این طور وام دادن بانک مهر برای همه شهرهاست یافقط تهران چون من دو ماه پیش رفتم گفتن تا چهار ماه یک ...

من الان از شوهرم پرسیدم میگه مثلا ۴ ماه ۱۰۰ تومن بزاری بعد ۵۰ تومن نصف پولت رو وام میده ۱۰۰ تومن خودتم بلوک نمیکنه 

ولی اگه با حسابت کار کنی یعنی هی پول واریز و برداشت کنی حتی بیشتر از ۱۰۰ تومن هم میده