2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 75562 بازدید | 961 پست
فکر کن پول مال خودمه و فکر کن مجردم

دیگع گفتن واقعیت اینقدر سخت ک فکر کنم ؟؟؟

بیخیال مهم نیستتتت...همون بدین طلا و خونه یا بقول خانمه کانتینررررر ....من اگع گفتم مجرد هستین بخاطر این بود ک این کار باید ی مرد باشه ی کسی ک بلد باشه ک من صفر تا صدشو بلدم همین خانمم میشه ولی بلد نیست و میفته تو ضرر ..و یک روزیم دستم ب پول برسه این کارو شرو میکنم ک سوده 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگع گفتن واقعیت اینقدر سخت ک فکر کنم ؟؟؟بیخیال مهم نیستتتت...همون بدین طلا و خونه یا بقول خانمه کان ...

داداش خب مگه مجرد و متاهل داره؟؟!

مگه طرف مغز خر خورده مالش رو بده دست به اصطلاح شوهر

خودمون ده تا مرد رو حریفیم

داداش خب مگه مجرد و متاهل داره؟؟!مگه طرف مغز خر خورده مالش رو بده دست به اصطلاح شوهرخودمون ده تا مرد ...

کاری ندارم پول خودتونه اختیارشو داریم هر کاری دوسداشتین بکنین 

همین خری ک ازش حرف میزنین ینی بهتره بکم شوهر اگه ادم ی مرد خوب تو زندکیش باشه میشه عزیزترین کس زندگیش ...بخدا شوهر بد نیستتت فقط باید ی مرد خوب انتخاب کنی هر چند ک سخته بگذریم کاری ب اینا نداریم پول پول میاره همین سرمایه شما خوبع واسه رشد کردن واسه پیشرفت حالا شما ک ی پا مردین پس میتونین ی کاری با این پول بکنین ک ۴نفرم دور شما نون بخوره(بعضی خانما ده تا مرد حریف این ی حرف حق)

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...