سه ملیارد گیرم اومده میخام بزارم تو بانک سود بشه چون هیچ هنری ندارم و نمیخام این پول به کسی بدم کارکنه بعد ضرر بیینه چیکار کنم تنها سرمایه من هست چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدا به شمان برسونه سود کنین ...هرکی از اقایون اینجوری میگن قشنگ سرهمون دوماه همچین مول رو دود میکنن ...
ممنون ولی تا سرمایه اولیه نباشه دیکه هیچی ...من کلا برنامه ریزی میکنم واسه زندگیم اهل رفیق بازیم نیستم کاش من سرمایه این خانمو داشتم باهاش پول پارو میکردم
پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش
پولتو که بزاری بانک نهایت ماهی بیست ی تومن بهت میده ولی هر چی میگذره ارزش پولت کم میشه ولی اگه سرمایه گزاری کنی مثلا خونه. بخری هم میتونی از اجاره ش سود ببری و هم اینکه ارزش پولت حفظ میشه و بعد یه مدت چند برابر مامانم چند سال پیش همین اشتباهو کرد اون زمان میتونست با پولش خونه بهره که الان سی چهل برابر شده بود نخرید گذاشت بانک الان با همون پول مگه دوچرخه بخره
تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله