2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 84295 بازدید | 1027 پست
میشه بپرسم راهش چیه ؟ممنون میشم بهمون بگید

میشه بپرسم پول مال خود شماس یا خونواده؟؟؟

مجردین یا متاهل؟؟

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

به نظر من ۲ تومنشو طلای ابشده بخر بذار بانک امانات ۵۰۰ وسپرده بلند مدت بذار سودشو بگیر ۵۰۰ هم کمک ...

دیگه بانک امانات هم اعتمادی نیس زدن چندماه پیش 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با این پول من باشم راحت تو دوماه ۱ملیاردو خورده ای سود میکنم باهاش ..خوشبحالت شما پولشو داری من راهش ...

خدا به شمان برسونه سود کنین ...هرکی از اقایون اینجوری میگن قشنگ سرهمون دوماه همچین مول رو دود میکنن هوا بیاوببین

خدا به شمان برسونه سود کنین ...هرکی از اقایون اینجوری میگن قشنگ سرهمون دوماه همچین مول رو دود میکنن ...

ممنون ولی تا سرمایه اولیه نباشه دیکه هیچی ...من کلا برنامه ریزی میکنم واسه زندگیم اهل رفیق بازیم نیستم کاش من سرمایه این خانمو داشتم باهاش پول پارو میکردم 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

پولتو که بزاری بانک نهایت ماهی بیست ی تومن بهت میده ولی هر چی میگذره ارزش پولت کم میشه ولی اگه سرمایه گزاری کنی مثلا خونه. بخری هم میتونی از اجاره ش سود ببری و هم اینکه ارزش پولت حفظ میشه و بعد یه مدت چند برابر مامانم چند سال پیش همین اشتباهو کرد اون زمان میتونست با پولش خونه بهره که الان سی چهل برابر شده بود نخرید گذاشت بانک الان با همون پول مگه دوچرخه بخره

دلار یا یورو بخر اونم از سایت ها به حساب پیپال یا شبیهش

پیپال رو باید بخری

اینجوری امنه و میتونی هر لحظه برداشت بزنی یا پول بزنی بین المللی هم هست

اسکناسشو بخری یکی مخصوصا از فامیل پیدا میکنه میدزده میگه برنداشتن اثباتم نمیتونی بکنی

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
حق با جناب عالی است😑

خب دیدم که میگم چندتایی مثل شما تو خانواده وفک وفامیل هس کلی بدهی وپول رو هدر دادن🫥

ممنون ولی تا سرمایه اولیه نباشه دیکه هیچی ...من کلا برنامه ریزی میکنم واسه زندگیم اهل رفیق بازیم نیس ...

انشاءالله

برای حفظ ارزشش بنظرم ملک بخر

زمین رو به رشد

زمین کشاورزی که هرسال اجاره بدی

خونه که اجاره بدی

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله