2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 72756 بازدید | 944 پست
همه رو طلای ابشده بگیره بهتره

پیشنهاد خیلی خوبیه 

ولی همیشه همه تخم مرغها رو نباید توی یک سبد گذاشت

احتمال دزدی طلا بالاست

و شاید اتفاقاتی بیفته ارزشش بیاد پایین

چون قیمت طلای ایران جهانی نیست 

قیمت داخلی و تحت شرایط خاص هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

من باشم کل ۳ میلیارد رو میدارم بانک

اگر ماهی ۷۰ میلیون سود بده

۵۰ میلیونشو هر ماه طلا میخرم و ۲۰ میلیونشو خرج میکنم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

باسلام بنده دانشجوی ارشد هستم عنوان پایان نامم در مورد خانم های تبریزی۱۵-۵۰سال هست.لطفا با پرکردن پرسشنامه زیر ما رو در انجام پژوهش یاری نمایید.پیشاپیش از وقتی که برای پرکردن پرسشنامه میزارین متشکرم.

https://survey.porsline.ir/s/xiswchlA

یا اینکه ۱ میلیارد میدم طلا

دو ميليارد میذارم بانک ، سودش بشه ۴۰ م

اونوقت ماهی ۳۰ میلیون میدم طلا پس انداز

و ۱۰ میلیون خرج

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

تا حالا رفتی سکه بخریاز داستانهای سکه خبر. داری؟انگار داری میری پول دزدی رو اب کنینه بهت رسید میدننه ...

درسته😐

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

ولی اگه همین الان سکه بخره میدونیدتا سال بعد چند برابر شده؟؟؟؟ تا اینکه هرماه ی دونه بگیره با این تو ...

ریسکه من باشم درآمد ماهانه همیشه رو ترجیح میدم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

وامن مشهدم فکنم ب اندازه کافی بزرگ هستبا ۳ ملیارد براحتی میشه خونه خرید

تو شیراز فقط شهرکای حاشیه شیراز با این قیمت گیر میاد

ی سوالاگ 900 بذاریم میشه ماهی 18 درست؟بعد همزمان میشه رو اون 900 پول اضافه کرد ب مرور؟ک بیشتر شه؟یا ...

اره میشه اضافه کرد فرقی نمیکنه حتی رسیدای متفاوت هم که بدن سود جدا نهایتش میاد بعد که سررسیدش تموم شد میتونی همه رو یکی کنی

بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

عزیزم این اشتباه رو نکن . طلای اب شده با فاکتور از مغازه ی معتبر بخر و بذار توی صندوق امانات بانک . سال دیگه همین موقع دو برابر شده قیمتش . 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .