2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 74683 بازدید | 958 پست
به نظرم که حرف شما قیاس مع الفارق هستتهران و صفادشت اصلا با هم قیاس نمیشن یا حتی شیراز و صفادشت. یا ...

شهرستان کوچیک منظورمه نه مراکز استان . حاشیه تهران گفتم حاشیه صفادشت ارزونه . وقتی از نزدیک نیومدی چک کنی فکر میکنی همه دروغ میگن. من هن شهرهای کوچیک قیمت گرفتم هم حاشیه ها البته خودم مرکز شهرم بله اینجاها بیشتره قیمت

من جات بودم میزاشتم شش ماه بانک مهر یا تحقیق می کردم بانکی که بهتر باشه 

ولی همون بانک مهر بعد رو س میلیارد همونقدر بهم وام میدادند 

با پول وام ی خونه می‌خریدم 

و س تومن خودمو میزاشتم بانک از رو پولش قسطم رو میدادم 

اینجوری پنج سال بعد هم ی خونه دارم هم س میلیارد گرچه بی ارزش تر شده و حداقل دارمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جات بودم میزاشتم شش ماه بانک مهر یا تحقیق می کردم بانکی که بهتر باشه ولی همون بانک مهر بعد رو س م ...

آخه با سود سه میلیارد که نمیشه قسط سه میلیارد رو داد می‌دونی چقدر میشه قسط سه میلیارد ولی در کل نظرم اینه پول تو بانک گذاشتن تو این شرایط اصلا درست نیست پول رو نباید نقد نگه داری باید خونه یا زمین بخری باهاش

عزیزم شرایط آدمها با هم فرق داره یکی خونه داره دنبال ماشین یکی ماشین داره دنبال خونه است 

یکی همه چی داره دنبال باغ خریدن 

به نظرم چون میگی تا الان زندگی نکردی و با حسرت گذشته 

از این 3 تومن 2 تومنش رو با وام یا رهن خونه ای که میخوای بخری خونه بخر چون در عرض دو سال سرمایه ات دقیقا دو برابر میشه 

یک میلیاردشم 500 تومن رو حتما طلا بگیر بزار یه جای مطمعن مثل بانک 

و با اون 500 تومن باقی مونده برو زندگی هر چی تا الان خواستی و نداشتی برو بگیر و یک سال شاهانه زندگی کن 

اگرم ماشین دوست داری بخری اون 500 که برای طلا گذاشتی کنار رو هم ماشین بخر 

در کل الان تو سن طلایی هستی از این عمرت که هزار برابر از پول ارزشمندتره استفاده کن و کارهایی که دوست داری رو انجام بده 

انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته 

آخه با سود سه میلیارد که نمیشه قسط سه میلیارد رو داد می‌دونی چقدر میشه قسط سه میلیارد ولی در کل نظرم ...

بانک مهر ، هر سیصد تومن بزاری روش سیصد میدند بعد شش پنج ساله چهار درصد 

میشه با نام چند نفر این وام رو گرفت یا از این قبیل وام ها 

درسته سودی ک از بانک میگیری بیشتر از کرایه خونه اس 

اما بعد چندسال خونه یهو چندین میلیارد میشه ولی پول توی بانک همونه

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

بانک مهر ، هر سیصد تومن بزاری روش سیصد میدند بعد شش پنج ساله چهار درصد میشه با نام چند نفر این وام ر ...

می‌دونم ولی اخه قسط سه میلیارد بازم خیلیه ها الان مثلا به سه میلیارد60سود بدن خودتون حساب کنید دیه قسط سه میلیارد چقدر میشه

شهرستان کوچیک منظورمه نه مراکز استان . حاشیه تهران گفتم حاشیه صفادشت ارزونه . وقتی از نزدیک نیومدی چ ...

من خوزستانم دزفول

جای خوب آپارتمان نود متری هم با این قیمت پیدا میشه.

حاشیه شهر ویلایی 

از من میشنوی اصلا تو بانک نذار که پولت روز به روز بی ارزش می‌شه و شاید چند سال دیگه حکم یک میلیارد الان رو داشته باشه

دو تا راهکار بهت میدم

یا برو طلا بخر یا آب شده یا سکه که بدون اجرت بگیری و برو تو بانک ملی نگهدار چون اگه پیشت باشه امکان دزدیده شدن هست

دومی هم اینکه برو تو کار ماشین بزرگ‌‌ها، یا کامیون بخر به نام خودت یا چند شمع از تریلی یا هم برو 2،3 تا کانتینتر بخر و اونها رو بده اجاره

اینجوری به کسی که میدی اجاره میری تو بنگاه اجاره نامه مینویسی و ماهی با توجه به پولت 60میلیون الی 100میلیون میاد به حسابت

هر استهلاکی هم داشته باشه کسی که ماشینو اجاره کرده بهت برمیگردونه پولشو 

این بهترین راهه پولدارای شهرمون چهار پنج تا تریلی دارن با درآمد چند صد میلیونی دست به جیب تو سطح شهر میگردن

با این پول من باشم راحت تو دوماه ۱ملیاردو خورده ای سود میکنم باهاش ..خوشبحالت شما پولشو داری من راهشو

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...