2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 68619 بازدید | 909 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

عوضش مغازه روز به روز ارزشمندتر میشه ولی پول تو بانک بی ارزش میشه ی مقدار طلا بخر بذار کنار البته بذار نو بانک ب خونه اعتباری نیست

شهرستان ها خونه رو الکی گرون میندازن به مشتری . حاشیه تهران مثل صفادشت خونه تازه ساز یک میلیاردی زیا ...

به نظرم که حرف شما قیاس مع الفارق هست

تهران و صفادشت اصلا با هم قیاس نمیشن یا حتی شیراز و صفادشت. یا صفادشت و کرج و ...

اخه شیراز که جز شهرهای کوچک نیست که بگیم خونه رو الکی گرون میندازن

بعد هم برعکس؛ شهرهای بزرگ خونه ها گرونتره شهرهای کوچک ارزونتر، چطوری میگین شهرهای کوچک خونه رو گرون می‌ندازن ولی صفادشت ارزونه؟؟؟؟

خب دقیقا مثال خودتون حرف خودتون رو نقض میکنه

این مثال صفادشت یعنی اینکه شهرهای کوچک و امکانات کمتر خونه ها ارزونتره و شهرهای بزرگ خونه رو الکی گرون میندازن (که البته بخاطر امکانات و کمبود زمین و .... طبیعیه که گرون باشه)

البته اگه منظور شما از شهرستان ؛ شهرهای کوچک هست. که خب معناش در حقیقت این نیست. ولی ....