2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 68605 بازدید | 909 پست
دقیقاً به من سکه غیر بانکی دادن نفهمیدم موقع فروش متوجه شدم کلی ضرر کردم

دقیقا همینه

من فقط به استارتر  و هر کسی که تو تاپیک هست می گم مراقب باشید

ادم سودجو زیاده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من نود تا سکه امامی خریدمخداروشکر سود خوبی هم کردمسکه بانکی از سکه فروشی معتبر با پلمپ خودشون ...

از صرافی منظورته؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
کدوم شهری ؟من خیلی پبش اومده خریدم خودم یا همسرم تا حالا هم رسید ندادن از یه نفر هم نگرفتماز سی چهل ...

عجبببب

برید اتحادیه طلافروشای شهرتون اعلام کنید این‌مسئله رو!!!

حتی برای سکه ۱۰۰ صوتی هم ما فاکتور میدیم 

همه شهرای ایران قانون یکی هست در ازای خرید باید فاکتور بدن

الان برای خرید چیپس و پفکم فاکتور میدن به نظرتون منطقی برای سکه ندن!!

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....
از صرافی منظورته؟

بله صرافی هم میشه

سکه فروش هم‌میشه

ولی مثلن من از سکه فروشی محمد میخرم

روی پلمپ هم اسم خودشون هست

دیگه براشون ببرم بدون اینکه نگاهش کنن ازم‌میخرن

چون خودشون پلمپ کردن

مشید خانم شما از طلا سر درمیاری؟ یه سوال میپرسم .من ۳ سال پیش یه سکه گرمی بانکی خریدم ۷ تومن ،امروز ...

بخاطر اینکه یک گرمی قیمتش همینه

شما میخوای قیمت ربع سکه بفروشی؟

یه سر برو قیمتا رو چک کن

بله صرافی هم میشهسکه فروش هم‌میشهولی مثلن من از سکه فروشی محمد میخرمروی پلمپ هم اسم خودشون هستدیگه ب ...

تهران؟

دقیقا همینهمن فقط به استارتر و هر کسی که تو تاپیک هست می گم مراقب باشیدادم سودجو زیاده

اره به نظرم طلا و سکه برا سرمایه گذاری خوب نیست ریسک زیاده

نگهداریشم مشکله..یه ملک بدون دردسر بخره هم روز به روز ارزشش بیشتر میشه هم ماهانه اجاره بگیره

بزار صندوق درامد ثابت افرانماهیانه ۸۰ میلیون بهت میده با سود پولت طلا بخر و کیف زندگی رو بکن 🔴🔴🔴� ...

شما در مورد این صندوق ها اطلاعات دارین؟میخوام بپرسم بلد نیستم چیزی

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
عجبببببرید اتحادیه طلافروشای شهرتون اعلام کنید این‌مسئله رو!!!حتی برای سکه ۱۰۰ صوتی هم ما فاکتور مید ...

شهر ما تهرانه

همه هم هنینن

منم همینو می گم 

اخرین باری که خریدم 

رسید پوز هم نداد

شما کدوم شهرید