2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 55812 بازدید | 757 پست
بله می دونملحنتون بی ادبانه ستفقط من اینو نفهمیدمخیلیا می دوننچند نفر از نزدیکانم تو بازار تهران تو ...

کجای حرفم بی ادبانه بود فحش دادم وقتی داری راهنمایی غلط می کنی  محترمانه  چی بت بگم

دوست عزیز  وقتی از چیزی اطلاع دقیق نداری بقیه رو گمراه نکن 

طلا فروش با ایشالله ماشاالله به قول خودت روزی هزاران سکه میخره ومیفروشه به همین راحتی   هم خودش دیوونست هم مردم 

دیگه اینقد خنده دار حرف نزن🥴

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

می دونی چرا میگن ملک بخرید چون سال دیگه ممکنه مغازه که سه تومن خریدی اگر جاش خوب باشه بشه پنج ولی پول بانکی که سه میلیارد بوده ارزشش میاد پایین

بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

خونه بخر بده رهن پول رهنم بزار بانک یه سودی بگیری ازش 

یا بده اجاره که یه ذرامدی هم از اجازه خونه داشته باشی 

بزرگترین اشتباهته اگر بزاری ب انک . گول نخور هر کی بت میگه ب انک یا بی سواده یا مصلحتتو نمیخواد یا خونه بخر . یا مغازه . یا طلا 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

زمین بخر یا مغازه تجاری بخر هم ارزشش بالاست هم اجاره اش 

و فقط به گرفتن اجاره اش فکر نکن زمینی که می خری روز به روز قیمتش می ره بالاتر ولی پول شما روز به روز بی ارزش تر میشه و این خیلی بده 

حتی سودی که بهت می دن جلوی ضرر بی ارزشی پولت رو نمی گیره

بله می دونملحنتون بی ادبانه ستفقط من اینو نفهمیدمخیلیا می دوننچند نفر از نزدیکانم تو بازار تهران تو ...

ضرب سکه تقلبی کاری نداره برا اونایی که اینکارن اگه به همین راحتی بود الان بازار پر بود از سکه تقلبی همه هم تا الان پولدار شده بودن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یچیزی میگم بی ادبیه ولی واقعیته و به نفعته جانم

بزاری بانک یعنی خری به تمام معنا

تو رم خیلی بالاست

بده طلا قایم کن 

فکر میکنی چقدر طلا میشه؟حتی یک کیلو هم نمیشه

طلای ابشده بخز

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

پول دست چه بی عقلایی میفته

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

عزمزمه ۳ میلیارد پولت تو بانگ تا سال بعد ارزش ۱ میلیارد الان داره. بنظرم یه مغازه بگیر بده اجاره ۵۰۰ طلا ابشوه بخر. ۵۰۰ بذارید بانک با اجاره مغازه و سود بانک هرماه طلا بخر و جمع کن