2777
2789

تاپیک نتونستم بزنم بچه هااا

یه پسره پستامو لایک کرد بعد منم رفتم‌تو پیجش داشتم عکسشو نگاه میکردم یهو دسم خورد لایک کردم بعد دوباره پس گرفتم اونم منو زد بلاک کرد😂وای چرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک نتونستم بزنم بچه هااایه پسره پستامو لایک کرد بعد منم رفتم‌تو پیجش داشتم عکسشو نگاه میکردم یهو ...

چون آن لایک کردی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
نه چیزی نیس

منم دستم درد می‌کنه مچ و آرنج و شونه ام 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
خب اون نمیتونست متوجه شه فک کنم

متوجه میشه ها🤔 نمی‌دونم صد در صد ولی . عجیب بلاک کردنش 

از اون مغرورا بود😂پیج منم مثه پیج اون فالوراش زیاده فک کرد روش کراشم

خخخخ فدا سرت درگیر بوده بنده خدا با خودش