یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم من تهران رفتم از کرج کلی گشتم دکتر سمانه مغانلو عالی یعنی دو هفته ای هست رفتم واقعا لو هام کمرنگ شد،متخصص پوست بیمارستان رازی بود من مطب شخصی رفتم از پذیرش ۲۴ نوبت گرفتم کل داروهای چون برای خشکی دستم هم دارو خواستم ۲۴۰۰ شد ،عالی بود تا الان خواهرم هم همونجا نوبت گرفت اونم پوستش خوب شده مال من داره برطرف میشه، باز خیلی تحقیق کن سعی کن متخصص های بيمارستان پوست و بری
خواهش میکنمممم منم راستش انقد دکترررر رفتم و دارو خوردم نابود شدم.. بخاطر همین یکی میگه صورتم جوش می ...
عزیزم جوشهای شما هورمونی بود؟ بعد تلفنی نوبت میده یا اینترنتی؟من ۶ماه پیش لیزر so2انجام دادم خوب شد بعد ۳ماه دوباره جای جوشام برگشتن من جای جوشام لک شدن وصورتم تیره
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
عزیزم جوشهای شما هورمونی بود؟ بعد تلفنی نوبت میده یا اینترنتی؟من ۶ماه پیش لیزر so2انجام دادم خوب شد ...
من پسرم..
جوش بلوغ بود دیگ ، فعالیت زیاد غده چربی پوست بخاطر سن نوجوونی
اینترنتی و تلفنی فک کنم بتونی نوبت بگیری ، واسه ما اولین بار حضوری رفتیم بعدشم چون دکتر دستور میده ک مثلا فلان تاریخ باید برم پیشش از کلینیک خودشون زنگ میزنن نوبت میدن
نه خب دکتر و دارو و ... خیلی تاثیر داره برو پیشش غیر ممکنه خوب نشی
من حدود ۲ ماه صورتم یهو ترکید افتضاح جوش و لک و اینا از عصبانیت جوش و میکندم،از طرفی دستام خشکی زده بود ،کلی گشتم دکتر پیدا کردم رفتم پیشش،خواهرم هم اومد همونجا اونم رفت ویزیت اون هن همینطور جز صورت تنش هم پر جوش و لک شده بود الان حدود دو هفته است استفاده می کنیم خواهرم خوب شده لکهای صورتش مال من کمرنگ شده داره میره البته یه بسته فقط قرص نوشت که من مصرف نمیکنم فقط همون پماد و اینا رو استفاده میکنم عالی شده نسبتا ایشالا کلا رفع میشه لک هام