2777
2789
من که والا ۴ ماه پیش رفتم جایی پی ار پی کرد عالی شدم،بعد دوباره رفتم اسکین کارش واسم اسید تراپی کرد ...

جای چرت رفتی حتما.. 

باید از ریشه درمان بشی 

اگ همین الان دوستت صافه صاف بشه باز جوش بزنی چ فایده ای داره 

عی بابا :/ بده - 

جای چرت رفتی حتما.. باید از ریشه درمان بشی اگ همین الان دوستت صافه صاف بشه باز جوش بزنی چ فایده ای د ...

اسیدتراپیه گند زد به پوستم،پی ار پی رو دکتر انجام داد،اسیدتراپی رو اسکین کر،اینقدر ناراحتم الان،میگم کاش نرفته بودم پوستم خوب شده بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسیدتراپیه گند زد به پوستم،پی ار پی رو دکتر انجام داد،اسیدتراپی رو اسکین کر،اینقدر ناراحتم الان،میگم ...

اوهههههه چقد کار کردی رو پوستت باباااا 

همه اینارو اگ نسخه و دارو و چیزی داری ببر اونجا برات پرونده میسازه میده دکتر نگاه کنه 

هرچی ک مصرف کردی هر بیماری زمینه ای ک داری 

کلا هرچی هست با خودت ببر و به منشی بگو به پرونده ات اضافه کنه 

اوهههههه چقد کار کردی رو پوستت باباااا همه اینارو اگ نسخه و دارو و چیزی داری ببر اونجا برات پرونده م ...

نه دیگه کلا دوتا کار انجام دادم،مرسی،حتما میرم

😄دستت درد نکنه،میرم حتما

خواهش میکنمممم 

منم راستش انقد دکترررر رفتم و دارو خوردم نابود شدم.. بخاطر همین یکی میگه صورتم جوش میزنم سعی میکنم کمکش کنم..😂💔 ایشالا خوب میشی.. 

چند سالته؟ جوش بلوغه؟ 

عزیزم من تهران رفتم از کرج کلی گشتم دکتر سمانه مغانلو عالی یعنی دو هفته ای هست رفتم واقعا لو هام کمرنگ شد،متخصص پوست بیمارستان رازی بود من مطب شخصی رفتم از پذیرش ۲۴ نوبت گرفتم کل داروهای چون برای خشکی دستم هم دارو خواستم ۲‌۴۰۰ شد ،عالی بود تا الان خواهرم هم همونجا نوبت گرفت اونم پوستش خوب شده مال من داره برطرف میشه، باز خیلی تحقیق کن سعی کن متخصص های بيمارستان پوست و بری

خواهش میکنمممم منم راستش انقد دکترررر رفتم و دارو خوردم نابود شدم.. بخاطر همین یکی میگه صورتم جوش می ...

عزیزم جوشهای شما هورمونی بود؟ بعد تلفنی نوبت میده یا اینترنتی؟من ۶ماه پیش لیزر so2انجام دادم خوب شد بعد ۳ماه دوباره جای جوشام برگشتن من جای جوشام لک شدن وصورتم تیره 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
عزیزم من تهران رفتم از کرج کلی گشتم دکتر سمانه مغانلو عالی یعنی دو هفته ای هست رفتم واقعا لو هام کمر ...

عزیزم مشکل شما چی بود؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
عزیزم جوشهای شما هورمونی بود؟ بعد تلفنی نوبت میده یا اینترنتی؟من ۶ماه پیش لیزر so2انجام دادم خوب شد ...

من پسرم.. 

جوش بلوغ بود دیگ ، فعالیت زیاد غده چربی پوست بخاطر سن نوجوونی 

اینترنتی و تلفنی فک کنم بتونی نوبت بگیری ، واسه ما اولین بار حضوری رفتیم بعدشم چون دکتر دستور میده ک مثلا فلان تاریخ باید برم پیشش از کلینیک خودشون زنگ میزنن نوبت میدن 

نه خب دکتر و دارو و ... خیلی تاثیر داره برو پیشش غیر ممکنه خوب نشی 

عزیزم مشکل شما چی بود؟

من حدود ۲ ماه صورتم یهو ترکید افتضاح جوش و لک و اینا از عصبانیت جوش و میکندم،از طرفی دستام خشکی زده بود ،کلی گشتم دکتر پیدا کردم رفتم پیشش،خواهرم هم اومد همونجا اونم رفت ویزیت اون هن همین‌طور جز صورت تنش هم پر جوش و لک شده بود الان حدود دو هفته است استفاده می کنیم خواهرم خوب شده لکه‌ای صورتش مال من کمرنگ شده داره میره البته یه بسته فقط قرص نوشت که من مصرف نمیکنم فقط همون پماد و اینا رو استفاده‌ میکنم عالی شده نسبتا ایشالا کلا رفع میشه لک هام