2777
2789
بلهههه خودم 😂 تهران ، مهرشاد رابط حتما خوب میشی..

شیراز هستم

میتونی بگی روش درمانتون چطور بود؟چقدر طول کشید تا از بین بره

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیراز هستممیتونی بگی روش درمانتون چطور بود؟چقدر طول کشید تا از بین بره

اوه دوری 

واسه لک قرمز و تیره ک افتاده بود زیر پوستم تنها راه درمان راکوتانه 

غیر ممکنه بدون راکوتان درمان بشی لک... 

ولی اگر لازم روی صورتت و اون لک های تیره جوش داری و جوش جدید میزنی باید اول اونارو با تزریق کلا صاف کنی بره هیچی نمونه ازشون 

بعدش شروع کنی راکوتان.. 

اوه دوری واسه لک قرمز و تیره ک افتاده بود زیر پوستم تنها راه درمان راکوتانه غیر ممکنه بدون راکوتان د ...

نه جوش ندارم اصلا

نمیدونم راکوتان چیه باید سرچ کنم

بازگشت نداره؟؟؟آخه بعضیا میگن بعد از تموم شدن دوره درمان دوباره لک ها برگشتن

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ممنون عزیزم

خواسش میکنم عزیز ولی اگه دکتر پوست میخواین برین اسمشون و سرچ میکنین فقط قسمت نظرات مطبشون رو نخونید چون گاهی کار خودشونه ،قسمت نظرات لوکیشن منطقه رو بخونید اونجا نظرات واقعی تره ⚘️

نه جوش ندارم اصلانمیدونم راکوتان چیه باید سرچ کنمبازگشت نداره؟؟؟آخه بعضیا میگن بعد از تموم شدن دوره ...

خوبه خب جوش نداری 

راکوتان قوی ترین قرص و آخرین راه درمان جوش صورته ، وقتی هیچ قرص و کرم و داروی دیگه ای تاثیر نداشته باشه ، راکوتان تجویز میشه 

نه دیگ فک نکنم برگرده 

البته من ی جا شنیدم اثر راکوتان هم چند سال میمونه و می‌ره ولی دقیق نمیدونم 

احتمالا کامللللل خوب میشی.. 

خوبه خب جوش نداری راکوتان قوی ترین قرص و آخرین راه درمان جوش صورته ، وقتی هیچ قرص و کرم و داروی دیگه ...

ممنون عزیزم