2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی ممنونم،خودتون تجربه داشتین؟

خواهش میکنم.. حتما برو اگ مشکل پوستی داری.. 

آره من صورتم خیلیییییی وضعش خراب بود اصن داغون 

زیر پوستم لکه بزرگگگگ رو بدم مونده بود 

می‌خوابیدم رو بالشت ،بااشت خونی میشد...  در این حد! 

رفتم اونجا خیلییییییی برخورد عالی و محترمانه! 

خودم دکتر تو گوشیش عکس به من نشون داد و یکم صحبت کرد و گفت اصلا نترس سریع خوب میشی.. 

فقط با ی نسخه ، یک ماه مصرف کردم ینی 80 درصد جوشای صورتم خوب شد! 

اگ جوش شدید داری حتما برو احتمالا برات تزریق بنویسه، میزنی صورتت خیلی کوچولو ی ماه نشده از این رو ب اون رو میشی... 

من هرچقدم تعریف کنم تا نری نمیدونی 😂💔 خلاصه عالیه ، همین ی کلمه 

خواهش میکنم.. حتما برو اگ مشکل پوستی داری.. آره من صورتم خیلیییییی وضعش خراب بود اصن داغون زیر پوستم ...

دستت درد نکنه،جوش دارم ولی بیشتر جای جوشه،مزو تزریق کردی یا پی آر پی؟

دستت درد نکنه،جوش دارم ولی بیشتر جای جوشه،مزو تزریق کردی یا پی آر پی؟

جای جوشم اوکی می‌کنه برات تو برو حتما.... 

نمیدونم اصن چی بود گفت کاریت نباشه برو خانم دکتر برات انجام میده ،رفتم ی آمپول خیلییییی کوچولو با ی سوزن خیلییییییی نازک و کوچیک ، رو چند جای صورتم ک وحشتناک جوش داشتم زد خوب شدم سریع 

الآنم ی چیز دست ساز از داروخونه خودشون خریدم ی مدت بزنم این لک قرمز بره میرم واسه جای جوش اونم می‌دونم خوب میشه :))))))) 

جای جوشم اوکی می‌کنه برات تو برو حتما.... نمیدونم اصن چی بود گفت کاریت نباشه برو خانم دکتر برات انجا ...

پس مزو کردی،تازگیا انجام دادی؟هزینشون چقدر بود واسه اون آمپوله؟

آره سه ماه پیش تقریباً یک و نیم m حالا تو برو شاید احتیاج نداشته باشی به اون آمپول

میدونم چیه قبلا یه بار انجام دادم خیلیییی خوبه،خب پس قیمتاشو نرماله،اره حتما میرم ممنون که گفتی،خودش بهت گفت ۳ ماه دیگه بیا؟

واسه جوشات چه دارویی داد؟

عکس از صورتت نمیتونی بدی؟ 

من صورتم خیلیییی داغون بودااا ینی خیلی زیاااااد 

اول ک رفتم دوتا قرص خیلی کوچولو داد ، یکیشون روزی یدونه ،یکیشون روزی دوتا بعد ده روز روزی یدونه ، بعد ده روز روزی نصف یدونه با ی محلول دست ساز دیگ که بزنم صورتم قبل خواب 

همینا 

چون وضع صورتم خراب بود نشد راکوتان شروع کنم.. با این آمپول و قرص و محلول و اینا جوشامو تقریباً صفر کرد.. ینی فقط لک قرمز جای جوش موند.. اونم الان دو سه ماه اینا میشه راکوتان میخورم خیلی خوب شدم.. 

میدونم چیه قبلا یه بار انجام دادم خیلیییی خوبه،خب پس قیمتاشو نرماله،اره حتما میرم ممنون که گفتی،خودش ...

آره کلا خوب میشی اصن.. 

بابا اصن قیمتاشو فک نکن.. اون میگه یک و نیم ولی تو برو اصن بگو ندارم! دکتر ازت پول نمیگیره دیگهههه ، بگو ندارم پونصد تومن بده 

ویزیتش 200 تومنه 

نه اونجا برات نوبت میزنه مثلا یک ماه دیگه ، چند روز مونده به نوبت باهات تماس میگیرن از کلینیک ، صحبت میکنن درصد رضایتتو میپرسن برات پرونده میسازن.. سوالی داشته باشی زنگ بزنی میتونی با خانم دکتر حرف بزنی خودت... 

دکتر بهت میگه کی بیا چیکار کن بستگی به پوست تو داره نوبت دهی 

منو گفت دیگه اصلا نیا 

راکوتان خیلیییی سبک برات نوشتم اصلا نترس بخور ، هر سه ماه آزمایش بده اینترنتی بفرست اینجا نگاه میکنم تو قرصتو بخور 

الان من دیگ قرار نیس برم دو سه بار آزمایش میگیرم می‌فرستم براش و تموم میشه کلا... 

عکس از صورتت نمیتونی بدی؟ من صورتم خیلیییی داغون بودااا ینی خیلی زیاااااد اول ک رفتم دوتا قرص خیلی ک ...

من که والا ۴ ماه پیش رفتم جایی پی ار پی کرد عالی شدم،بعد دوباره رفتم اسکین کارش واسم اسید تراپی کرد حدودا ۳ هفته پیش الان دوباره چندتا جوش زدم و صورتم بهم ریخته و کدر شد و خط خندمم هنوز یکم رنگش طبیعی نشده خیلی اعصابم خورد شد،الان چندتا جوش زدم رو مخ

عکس از صورتت نمیتونی بدی؟ من صورتم خیلیییی داغون بودااا ینی خیلی زیاااااد اول ک رفتم دوتا قرص خیلی ک ...

من که والا ۴ ماه پیش رفتم جایی پی ار پی کرد عالی شدم،بعد دوباره رفتم اسکین کارش واسم اسید تراپی کرد حدودا ۳ هفته پیش الان دوباره چندتا جوش زدم و صورتم بهم ریخته و کدر شد و خط خندمم هنوز یکم رنگش طبیعی نشده خیلی اعصابم خورد شد،الان چندتا جوش زدم رو مخ

آره کلا خوب میشی اصن.. بابا اصن قیمتاشو فک نکن.. اون میگه یک و نیم ولی تو برو اصن بگو ندارم! دکتر از ...

خب پس واسه پول هی آدمو نمیکشونه کارای الکی بکنه رو صورت،همینو میخواستم بفهمم