2777
2789
خونه😐😂برای ازدواج باید یه جای اروم باشه راحت صحبت کنید تا بیشتر اشنا بشید،بجز کافه هیچ جارو مناسب ...

قبل از اینکه رسمی بیاد میخوام یه جا ببینمش

من حتی یبارم ندیدمش

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
یعنی به مامانم بگم که به خانواده ش بگه بیاد سینما؟

ن نری بگیا 

میگه انگار بچه هست 

باهاش ک قرار میذاری و همدیگه رو میبینید بهش پیشنهاد بده مثلا بریم فلان جا؟؟؟ دوست داری؟؟؟ 

البته سینما ب درد دیت نمیخوره 

ادم نمیدونه فیلم تماشا کنه یا ب چشمای یار و حرفاش توجه کنه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا یه پل قشنگ یا یه بام که زیر پاتون همه شهر مشخص باشه و خوراکی هم در دسترس باشهنمی‌دونم کدوم شهر ...

اینجور جاها باید با خانواده رفت اونم بعد از آشنایی زیاد

نه دیدار اول

ن نری بگیا میگه انگار بچه هست باهاش ک قرار میذاری و همدیگه رو میبینید بهش پیشنهاد بده مثلا بریم فلان ...

خب من چجور قرار بزارم 

دارم میگم دیدار اوله

خب من چجور قرار بزارم دارم میگم دیدار اوله

توی یه کافه قرار بذارید 

مثلا فلان کافه نزدیک خونتون یا پارکی جایی ک نزدیک باشه ب خونتون و بتونی زود اماده بشی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اینجور جاها باید با خانواده رفت اونم بعد از آشنایی زیادنه دیدار اول

نمیدونم والا

پس همون کافه میمونه دیگه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
توی یه کافه قرار بذارید مثلا فلان کافه نزدیک خونتون یا پارکی جایی ک نزدیک باشه ب خونتون و بتونی زود ...

آخه پارک که خیلی زشته 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
توی یه کافه قرار بذارید مثلا فلان کافه نزدیک خونتون یا پارکی جایی ک نزدیک باشه ب خونتون و بتونی زود ...

پس من کافه رزرو کنم به مامانم بگم که به خانواده ش بگه بیاد همون کافه 

آخه پارک که خیلی زشته

ن چرا زشت باشه 

اتفاقا پارک هایی ک الاچیق داره و میز دونفره داخلشه خیلی خوبه 

یه نوشیدنی گرم هم ادم بخره و بشینه بخوره 

پس من کافه رزرو کنم به مامانم بگم که به خانواده ش بگه بیاد همون کافه

اره ادرس و لوکیشن براشون بفرستید 

تیپ هم میخوای بزنی خیلی پر زرق و برق و عروسونه نباشه 

یه ارایش شیک و لایت و تیپ خوشگل 

آرایش نمیکنم دوست ندارم

یعنی اصلا ارایش نمیکنی؟؟؟ مگه خواستگار نیس؟؟؟

توی دیدار اول ۹۰ درصد چهره اس بعدش میشه اخلاق و بقییه داستانا... 

دیت اول رو ژیگول برو 

در حد یه ریمل و یه رژ و یه کرمی ک خیلی خوب کاور کنه 

یعنی اصلا ارایش نمیکنی؟؟؟ مگه خواستگار نیس؟؟؟توی دیدار اول ۹۰ درصد چهره اس بعدش میشه اخلاق و بقییه د ...

اوووو ریمل و رژلب و کرم این که شد آرایش عروسی 😄

زیبایی یه دختر به نچرال بودنشه اگر قرار باشه فقط با آرایش خوب باشیم پس با کوزه چه فرقی داریم

اوووو ریمل و رژلب و کرم این که شد آرایش عروسی 😄زیبایی یه دختر به نچرال بودنشه اگر قرار باشه فقط با ...

با کوزه 😂😂😂😂😂

شما خیلی ساده ای توی ارایش 

ولی بازم تاکید میکنم چهره خیلی مهمه 

و خوش بو بودن هم مهمه 

ببین یک زن باید ظرافت و لوندی داشته باشه