یعنی به مامانم بگم که به خانواده ش بگه بیاد سینما؟
ن نری بگیا
میگه انگار بچه هست
باهاش ک قرار میذاری و همدیگه رو میبینید بهش پیشنهاد بده مثلا بریم فلان جا؟؟؟ دوست داری؟؟؟
البته سینما ب درد دیت نمیخوره
ادم نمیدونه فیلم تماشا کنه یا ب چشمای یار و حرفاش توجه کنه
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مثلا فلان کافه نزدیک خونتون یا پارکی جایی ک نزدیک باشه ب خونتون و بتونی زود اماده بشی
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
پس من کافه رزرو کنم به مامانم بگم که به خانواده ش بگه بیاد همون کافه
اره ادرس و لوکیشن براشون بفرستید
تیپ هم میخوای بزنی خیلی پر زرق و برق و عروسونه نباشه
یه ارایش شیک و لایت و تیپ خوشگل
توی دیدار اول ۹۰ درصد چهره اس بعدش میشه اخلاق و بقییه داستانا...
دیت اول رو ژیگول برو
در حد یه ریمل و یه رژ و یه کرمی ک خیلی خوب کاور کنه
اوووو ریمل و رژلب و کرم این که شد آرایش عروسی 😄زیبایی یه دختر به نچرال بودنشه اگر قرار باشه فقط با ...
با کوزه 😂😂😂😂😂
شما خیلی ساده ای توی ارایش
ولی بازم تاکید میکنم چهره خیلی مهمه
و خوش بو بودن هم مهمه
ببین یک زن باید ظرافت و لوندی داشته باشه