2777
2789
عنوان

امتحان نوبت اول فردا دارم

168 بازدید | 31 پست

طی سال خوندم ولی انگار هیچی دینی نخوندم 

یع درسو تونستم بخونم ولی هنوز ۵ تا درس مونده نمیدونم چه غلطی کنم من اینجوری برم مدرسه باید شهریورم برم مدرسه فقط به ذهنم میرسه برم جلو یع ماشین وایستم تصادف کنم نرم مدرسه چون اگه غیر موجه باشم برام صفر جمع میشه دلم نمیخواد درس بخونم نمیتونم خودمو راضی کنم درس بخونم بخصوص درسیو که ازش متنفرم 

دینی چیزی نیست که بخوای درموردش اینطوری بگی 

بشین از اول مفهومی بخون

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دینی چیزی نیست که بخوای درموردش اینطوری بگی بشین از اول مفهومی بخون

نمیفهمم یادم رفته چجوری بخونمش درست اعصابم خورده برام یه غول بزرگه ازش نفرت و تنفر دارم۸۰ تا صفحع هست

نمیفهمم یادم رفته چجوری بخونمش درست اعصابم خورده برام یه غول بزرگه ازش نفرت و تنفر دارم۸۰ تا صفحع هس ...

پایه چندی؟

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

کلاس چندمی ؟دختر خوب ترم اول که از دی شروع میشه نه از الان ضمنن تجدیدی های تابستون هم مال امتحانات خ ...

مدرسع ما گذاشته فردا صبح وقتی نمره سالانتو بشی پایین تجدیدی باید بری شهریور مدرسه یازدهمم

مدرسع ما گذاشته فردا صبح وقتی نمره سالانتو بشی پایین تجدیدی باید بری شهریور مدرسه یازدهمم

چرا الکی حرف میزنی ؟

دبیرستان امکان ندارد امتحان های ترم اول رو تو آذر برگزار کنه