2777
2789

با یکی در ارتباط بودم ۳ سال که فامیل  دور بود شانس گندم ی بارم مامانش مارو باهم دید   چندبار اومدن خاستکاری خانوادم راضی نشدن   شرایط فرهنگی  خانوادشم ازما خیلی پایبنتر بود وقتی کات کردم پسره زنگ زد خانوادش گفت تقصیر شماست من نمیتونم زن بگیرم مامانش گفته من حالا میرم به همه میگم تو باهاش بودی این حرفا  مال ۶ ماه پیشه  گذشت تااینکه خودم   به پسزع پیشنهاد دادم ک بیا ب بابام بگو با من در ارتباط بودی شاید بخاطر ترس ابروش قبول کنه ولی پسره گفت اینجوری تو اذیت میشی من هیچ وقت همچبن کاریو نمیکنم  و دوباره کات کردیم حالا با یکی از فامیل مبخام ازدواج کنم  میترسم خوده پسره یا مامانه  وقتی خبر ازدواجمو بشنون از ناراحتی با ابروم بازی کنن به کسی حرفی بزنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا چیزی نگو اما اگه حرفی زدن بگو از حسادتشونه و این چندین بار اومده خواستگاریم جواب منفی دادم

بگو اگه میخاستمش ک با تو ازدواج نمی‌کردم 

بعدها اگه حرفی پیش اومد بگو زیر نظر خونواده ها چند بار با هم حرف زدیم و والسلام

اصلا ب هیچ وجه تریپ صداقت برنداری ک بد میبینی

زیر بار رابطه نرو

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
به پسره بگو حقشه بدونه

چیو بگم؟ از راه دور شنیده اومدن خاستکاریم  و میدونم در جریانه منم چندماه پیش بهش گفتم اگر فلانی بیاد  خاستکاری من از پس پدر مادرم دیگه برنمیام 

اشتباهیه ک کردی مجبوری بری مادرشو قسم بدی بگی تو هم جای مادرم

این چه پیشنهادیه !!!!

بدترین راه ممکن اینه که آدم به دشمنش بفهمونه نقطه ضعف داره.

طلاق که نگرفته،بره بگه اصلا چی میشه؟

خودش باید قبل از همه به خواستگارش بگه و‌صادق باشه نه که بره مردم رو قسم بده نگن

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕