2777
2789
عنوان

کسی با بامداد خمار لاغر شد⁉️

145 بازدید | 17 پست

بچه ها با تایپیک بامداد خمار لاغر شدین؟

واقعا شد...؟

چقدر کم کردین؟

روزایی ک فست ۵۰۰کالری بودین اوکی بودین؟

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با یه تاپیک مشابهش ۹ کیلو وزن کم کردم. کلا هم میخواستم همون ۹ کیلو رو کم کنم

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
من 35 کیلوالبته استرس داشتم و پیاده روی در کنارش

چثدر طول کشید؟

افرین بهت❤️

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡
8 ماه

آفرین به اراده تون

من ۱۰ کیلو کم کردم تا الان 

مونده ۱۰ کیلوی دیگه تا برسم به وزن هدفم

منتها الان افتادم رو دور تنبلی ورزش نمیکنم مثل قبل

در کنارش دارو یا دمنوش خاصی ام مصرف میکردین؟

God؛

آفرین به اراده تونمن ۱۰ کیلو کم کردم تا الان مونده ۱۰ کیلوی دیگه تا برسم به وزن هدفممنتها الان افتاد ...

از شما چقدر طول کشید؟❤️

آفرین به اراده تونمن ۱۰ کیلو کم کردم تا الان مونده ۱۰ کیلوی دیگه تا برسم به وزن هدفممنتها الان افتاد ...

از شما چقدر طول کشید؟❤️