2777
2789

شوهرم تو خونه خیلی خوبه ها انقد قربون صدقه و اینا کارای خونه و ...هرکاری بگید..اوایل ازداجمونم جلو مامانش خیلی بوسم میکرد 

اما یکی دوساله مامانش ک میاد خونمون یا میریم خونشون اخلاقش 180 درجه عوض میشه یهو انگار نمیشناسمش 

یبار زنگش زدم دیدم بذ داره حرف میزنه گفت پیش مامانمم

ازش پرسیدم چرا اینجوری میکنی گفت اخه بهم میگن زن ذلیل😐😐گفت مامانم گفته انقد قربون صدقش نرو پرو میشه هرچی میگم مامانت چرت و پرت زیاد میگه گوش نکن میگه باشه اره حق باتو اما باز عوض نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه مادری ما که ضعف میکنیم برادرمون هوای خانومشو داره به خدا

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بگو اگه شوهر من نمیشدی قرار بود شوهر مادرت شی؟

مامانت زنت میشد!؟

عزیزم دل این همه حسادت مادرتو نمیفهمم

باید از خوشبختی پسرش خوشحال شه نه جفتک بندازه😒😒😒😒

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

تو جمع بوسیدن همسر قشنگ نیست 

اما از اون بدتر دهن بین بودن همسرته حالا مادرش یه چی گفته می تونه در همین حد باشه که دیگه تو جمع کارای خصوصی انجام نده نه که بدخلقی کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

اشتباه شما اینکه ک میخوای تغیرش بدی 

اشتباه مادرش بدتر 

چرا ک شما با مهرومحبتت میتونی همسرتو مثل موم توی دستت نرم کنی 

اصلا جبهه نگیر 

ریلکس باش 

پیش مادرش هم ک هستی زیاد عشقولانه رفتار نکنید 

خیلی عادی باش 

ولی ب مادرش بگو مامان پسری ک شما بزرگ شدی مشخصه توی دستای یه ملکه بزرگ شده اخه خیلی پسرتون احترام ب من میذاره و من چقدر خوشبختم ک مادری مثل شما دارم ک توی تربیت فرزندش کم کاری نکرده 

اینجوری چوب کاری کن....

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بگو مامانت دوروز دیگه میمیره منم که پیشت میمونم

چه جوابی، خودتون یه روزی مادر میشید دوست دارید خدائی نکرده این حرفو عروستون به پسر شما بگه، هر چی هم بد باشه مادرشه این حرف خوب نیست

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است