2777
2789

نه میتونم از پیشش برم چون تنها میمونه، نه میتونم حال و روز بچه هامو تحمل کنم ، افسرده شدن دیگه 😭من چیکارکنم ، می‌دونم سخته ، واسه یه مادر سخته ...ولی حداقل یه کم آروم نمیگیره ، خودمم دارم دیوونه میشم ، صبح با صدای گریه بیدار میشم ، با استرس و اضطراب ناهار آماده میکنم ، مامانم فقط به فکر فرو می‌ره ، همش عکساشو میبینم گریه و ناله می‌کنه ، من چیکار کنم ، الان ۴۶ روز پیش مامانمم ،شوهرمم اینجاست ، هرچقدر بهش میگیم یه کم آروم بگیر اصلا آروم نمیشه ، میگم یکی دو روز بیا خونه ی ما قبول نمیکنه ، خیلی شرایط بدی دارم ، دخترم کلاس اوله ، افسرده شده ، چندباری تو کلاس گریه می‌کرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رحمتش كنه روحش شاد سخته خدا بهتون صبر بده

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

عزیزم خدا صبرتون بده.برو خونتون تا مادرت خودش کاراشو بکنه سرگرم بشه شمام هفته ای دو سه روز بهش سربزن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

عزیزم مادرتون شرایط و مصیبت خیلی خیلی سختی رو میگذرونه واقعا نمیشه انتظار داشت که آروم باشه خدا بهتون صبر بده شرایط شماهم خیلی سخته درک میکنم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الهی بمیرم برای دل مادرت . غم از دست دادن بچه تا اخر عمر با ادم میمونه و هیچوقت داغش سرد نمیشه . خدا رحمتش کنه 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست