2777
2789

همه باهام خوب بودن همه تحویل میگرفتن منو تا کنکور دادم فک میکردن یه رشته خیلی خوب قبول میشم ولی نشدم دیگه از اون به بعد منو تحویل نگرفتن خبرم نگرفتن هر جور خواستن باهام حرف زدن فامیل و آشنا مراسماشون ابنا منو دعوت نکردن چن وقت پیش یه تولد داشتن همه بچه ها رو دعوت کردن ما نبودیم دیگه برام زنگ نمیزنن زنگ هم میزنم دیگه جوابمو نمیدن خیلی ناراحتم میخوام دوباره کنکور بدم اون چیزی میخوام قبول شم آمل من دیگه اون وقت آدم حسابشون نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه باهام خوب بودن همه تحویل میگرفتن منو تا کنکور دادم فک میکردن یه رشته خیلی خوب قبول میشم ولی نشدم ...

بیخیال عزیزم. مگه ارزش ادما ب کنکور و اینجور چیزاست؟ فقط خودت واسه خودت کافی باش بقیه اش مهم نباشع برات

همه باهام خوب بودن همه تحویل میگرفتن منو تا کنکور دادم فک میکردن یه رشته خیلی خوب قبول میشم ولی نشدم ...

آدما همینن دگ، هر لحظه انتظار هر رفتاری رو ازشون داشته باش و سوپرایز نشو

فقط خانوادت و یکی دوتا رفیق صمیمی کافیه، برای من اصلا اشنا و فامیل مهم نیستن