2777
2789
عنوان

معجزه ی روغن سیاهدانه

259 بازدید | 17 پست

ترک های بارداری که یک سال ونیم مونده بود رو برد اونم فقط بعد یک ماه استفاده ،اصلا باورم نمیشه .البته من واسه تنبلی روده استفاده می کردم ولی تأثیرش روی پوست عجیب و باور نکردنیه

ببخشید میخورید؟

یا به پوستتون میمالید؟

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عههه چ جالب نمیدونستم ترکهارو میشه از بین برد

میگفتن فقط میشه پیشگیری کرد

ممنون ک تجربتو ب اشتراک گذاشتی

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
در حین حاملگی هم میشه زد که اصن شکممون ترک نخوره ؟

طبعش به شدت گرمه اصلا دوران بارداری استفاده نکنید

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ترک ها چه رنگی بودچند بار در روز زدی؟

ج داد منم بلایک لطفا 

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

حدیث داریم در این مورد سیاه دانه درمان هر دردیست بجز-مرگ. برا چروکهای دور چشم هم با عسل ترکیب بشه مثل بوتاکس-عمل میکنه. البته باید تکرار کرد.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
چه جالب عزيزم اصلشو از كجا ميشه تهيه كرد؟خيلى خواص داره من براي كيست هم شنيدم عاليه شكمو باهاش ماساژ ...

از عطاری گرفتم گلم ،تو یه شیشه کوچولو انگارشرکتیه برچسب و علامت استاندارد داره 

از عطاری گرفتم گلم ،تو یه شیشه کوچولو انگارشرکتیه برچسب و علامت استاندارد داره

چجوری استفاده کردی ک واسه ترک تاثیر داش ؟

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
نه به پوست می زنن

مثلن شب بزنم بزارم بمونه تا صبح؟

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟