2777
2789

فقط و فقط مثل من زود نامزد نکنین خودتونو بدبخت نکنید 

من چون مامان بابام اذیتم می‌کردن فک کردم زود نامزد کنم همه چی درست میشه 

ولی ولیییی بدتر افتادم تو چاه🥺🥺

الان نه خانوادم باهام خوبن نه نامزدم 

نامزدمم اصلا. پیگیر من نیست زنگ اینا نمیزنه من خیلی وابستشم دوسش دارم حتی مجبور شدم رابطه هم داشتم....

هی آویزونش میشدم پیگیرش میشدم با این کارام اونم پرو شد ازم دلسرد شد 

چند روزه خبر ندارم ازش خودمم دیگ زنگ نمیزنم 😔😔

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

نمیدونم آخرش چی میشه 

به طلاقم فکر نمیکنم 

میخوام در کنار این زندگی خرابی دارم چشم هام و رو این بدبختی ها ببندم و توجه نکنم بسپارم به خدا خودش هر چی صلاح میدونه شه 

اما هدفم اینه در کنار زندگی این مدلی 

خودم و رشد بدم تلاش کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم باید چیکار کنم لطفا شماهم بهم یجیزی بگید چيکار کنم من 

من 17 سالمه چون زود ازدواج کردم ینی دیره واسه همه چی؟

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

قبلا چن بارم مشاور رفتم همشون گفتن افسردگی گرفتی و هم استرسی هستی 

الان من حتی از خونه نمیتونم بیرون برم تو جمع خجالت میکشم حتی یک دونه 

تروخدا بگین چیکار کنم من حس میکنم دارم خودم و بدبخت میکنم آیندم تباه شد😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم 17سالم بود عقد کردم اون شهر دیگه هفت ساعت از خانوادم دورم 19سالم شد عروسی گرفتیم شش ماه هم گذشته الان باردارم 

خیلی دلتنگ خانوادمم خیلی سخت میگذره کلا مثه چی پشیمونم 😭خیلی دلم برا مجردی و مادرم تنگ میشه هر سه ماه میبینمش

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

من ۳۲ سالمه ، خانه دارم .. لیسانس گرفتم نشستم تو خونه .. متاهلم 

همش خودمو سرزنش میکنم ک چرا وقتی سنم کم بود تلاش نکردم .. برا تو انقدر وقت هست ..خداروشکر کن زودتر فهمیدی ک باید تلاش کنی برا زندگیت 

من دوس داشتم شاغل بشم .. اما عین یه ادم  افسرده داخل خونه میچرخم .. تو من نشو 

ببین برو مهریت بذار اجرا جدا شو دندون لق رو باید کند انداخت دور در کنار این زندگی هم هیچکار نمیتونی کنی فردا دو تا بچه هم میاد وسط پر و بالت بیشتر بسته میشه این نظر من بود

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نمیدونم آخرش چی میشه به طلاقم فکر نمیکنم میخوام در کنار این زندگی خرابی دارم چشم هام و رو این بدبختی ...

کات کن بابا خودت بساز زندگیتو. از اینا واست آبی گرم نمیشه خداروشکر سن پایین فهمیدی 

اشتباه کردی برای رسیدن به آرامش تن به ازدواج دادی

اتفاقا من پشیمونم که چرا برای آرامشم زود ازدواج نکردم ، 

و بیست و پنج سالگی ازدواج کردم حتی اگراز همه خواستگار های  قبلی هم بهتر باشه برای آرامشم باید زودتر ازدواج میکردم