2777
2789

شوهر خواهرم دو سه ماه یه جوری شده اصلا اونطور ادمی نبوده و هیچ چیزی هم خواهرم تا حالا ازش ندیده فقط همش با دوستاش بیرون دیر بر میگرده ۱۶ سال ازدواج کردن قبلا هم اینطور بود ولی نه به این شدت که الان هست میگه باید اصلا به من زنگ نزنی برگردم هر وقت بخوام میام من خیلی استرس دارم میترسم چیزی هم بگم پیش خواهرم بشه دخالت و بحث بیشتر بشه  

تاپیکمو پربازدید کنید.

دوستاتون رو تگ کنید

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعتیاد اصلا احتمال نمیدیدم چون اصلا بهش نمیخوره چیزی هم ندیده خواهرم من فقط نگران خیانتم

انشالله ک همین طوره

خب باهاش حرف بزنین 

گوشیش رو چک کنین

دنبالش کنین اگر خیلی شک دارین

قند عسل من
انشالله ک همین طورهخب باهاش حرف بزنین گوشیش رو چک کنیندنبالش کنین اگر خیلی شک دارین

باهاش حرف زده میگه من هر وقت بخوام میام خونه کاری به هم نداشته باش ناراحتی برو 

گوشیش هم چک کرده همیشه باز چیزی نداره کلا 

دنبالش حیف نمیتونیم بریم 

وآقا نمیدونم این احتمال هم هست واقعا دارم دیوونه میشم حتی الان با خواهرم حرف زدم هم برنگشته

گلم مطمعن باش خواهرت خیلی بیشتر از تو حواسش ب زندگیش هست.

شک و تردیدت رو بهش انتقال ندی.

به هرحال هرچی باشه معلوم میشه

گلم مطمعن باش خواهرت خیلی بیشتر از تو حواسش ب زندگیش هست.شک و تردیدت رو بهش انتقال ندی.به هرحال هرچی ...

اره بیچاره خودش هم خیلی نگران خیلی نگران خواهرمم دیشب انقدر اعصابش خورد شد فوری خون دماغ شد 

نه شکم رو بهش نمیگم اونم بدتر نگران نشه ولی واقعا نگرانشم