2777
2789
عنوان

بی توجهی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش انقدر خودتونو بی ارزش جلوه ندین، واقعا ناراحت میشم این تاپیک هارو میبینم، و درسته این مردا مشکل دارن کلا، ولی چرا باهاش ازدواج کردی که به این نتایج برسه؟ وقتی میبینم مرده هیچ محلی نمیزاره و دختره همینطوری رو میده بیشتر از دست دختره ناراحتم که خودت انتخاب کردی این شوهرت باشه و ارزش خودتم ندونستی، کلی گفتم حالا من نمیشناسم شماهارو شاید عشقتون واقعی بوده باشه

باید از خورت شروع کنی

مثلا از در میاد برو استقبالش بوسش کن خسته نباشید بگو

وقتی نشست دوتا چیزی که آماده کردی رو منو بده مثلا بگو عشقم  چای میخوری یا نسکافه

مثلا تابستون شربت بگو

بعد بریز و برو پیشش بشین در حین خوردن چای به حرف بگیرش مثلا بگو امروز مامانم اینجا بود میگف آخر هفته بریم خونشون و....

بعد بگو تو چیکارا کردی

کلا خودت خوش،صحبت باشی اونم به حرف میاد

لوسش کن گاهی براش لقمه بگیر میوه شو پوست بکن و...

خدا شاهده مرد  رامتون میشه و عشق و نشونتون میده

ولی زنای امروزی کلا تو گوشی اصلا نمی فهمن کی مرد کلید انداخت اومد توو

توقعم دارن دائم دور سرشون بگرده و خودشون هیچی نکنن

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

متاسفانه اکثر مردها اینطوری هستن. حتما برید پیش مشاور. شوهر منم اینطوریه. یجورایی حود شیفته هم هستن اینجور مردها. برو باشگاه خودتو سرگرم کن و بکش-بالا. خودش دنبالت میافته.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
دخترم فکر طلاق نباش خودت دست بکار شو سعی کن با هم فیلم ببینید یه بازی های دونفره مثل مینچ ،شطرنج ،سر ...

هزار بار خواستم

بهش میگم بیا فیلم‌ببینیم میگه حوصله فیلم ندارم.

میگم بیا باهم بازی کنمی منچی بازی فکری چیزی میگه حسش نیست..

باید از خورت شروع کنیمثلا از در میاد برو استقبالش بوسش کن خسته نباشید بگووقتی نشست دوتا چیزی که آماد ...

عزمزم لطفاکلی صحبت نکنید..من ازاون زنا که میگین نیستم..صبح سرکارم وقتی برمیگردم‌ هم دقیقا با ذوق میرم پیشوازش اما همسرم به محض ورود میره پای گوشی..بعد میره میخوابه 

به نظر من رهایش کن .اصلا درگیرش نباش .برو کلاسی باشگاهی جوری وانمود کن که انگار نیازی بهش نداری

امتحدان کردم ولی خسته شدم..منم توجه نیاز دارم. چندروزه که مدام توخونه حوصلم سررفته..فقط میرم سرکار ومیام خونه...

از خودتون بازمانده این ماجرا شدین قبل از بچه دار شدن طلاق بگیرین، تروخدا نزارین اون بچه بی گناه گیر ...

طلاق توی حرف ساده است..

وقتی راضی به طلاق نیست چه کنم..