2777
2789
عنوان

دکتر اعصاب واسم دارو نوشته حالم بد شده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 30 پست
توپیرامات همسر من میخوره واسه میگرنچی خوندی راجع بهش؟

توپیرامات بعد یه مدت مصرف گیجی میاره. رو حافظه اثر منفی داره. نمیدونم چرا تو سایت های ایرانی به این اثر منفیش توجه چندانی نشده در صورتی که اثر منفیش خیلی زیاده

لاغر هم میکنه خیلی

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
بهترین دکتر رفتم خود درمانی واسه مشکل عادی هیچ مشکلی پیش نمیاره من در واقع مشکل بزرگی ندارم فقط یکم ...

بالاخره یه مشکلی بوده که رفتی دکتر ؟ 😑😐 قرص اونقدر چیز وحشتناکی نیست که فکر کنید فقط مشکل خیلی حاد باشه میخورن .یه مشکل کوچیک ممکنه وقتی طی سالیان بهش بی توجهی بشه خدایی نکرده تبدیل به یه مشکل خیلی بزرگ بشه...

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرادپس الان دو شبه نمیتونم بخوابم یعنی بخاطر قرص نورتریپتیلین نیست؟

باید اول نصف می‌خوردی بعد چن روز یکی 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بالاخره یه مشکلی بوده که رفتی دکتر ؟ 😑😐 قرص اونقدر چیز وحشتناکی نیست که فکر کنید فقط مشکل خیلی حاد ...

برای میگرنم رفتم 

آخه الان دو شبه نخوابیدم عزیزم منم رو خواب حساسم فکر میکنم نخوابم میمیرم😁یعنی عادیه اوایل قرص نخوابم؟شاید بدنم حساس شده نه؟

استارتر اگه قرصی حالتو بد میکنه باید زودتر به پزشکت بگی که عوضش کنه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
الان چیکار کنم برم پیش دکترم؟یا ادامه بدم به خوردن قرص ها؟یه مدت ببینم درست نشد بعد برم پیش دکتر؟

ادامه بده قرصا رو فعلا 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

برای میگرنم رفتم آخه الان دو شبه نخوابیدم عزیزم منم رو خواب حساسم فکر میکنم نخوابم میمیرم😁یعنی عادی ...

منم روی خواب خیلی حساسم😂 ولی ممکنه عوامل دیگه ای هم دخیل بوده مثل مصرف کافئین و... از طرفی هر قرصی همون اوایل که با بدن تطابق پیدا نکرده ممکنه یه عوارض جزئی داشته باشه.  ولی خب در نهایت اگه اطمینان نداری یا باید دکتر رو عوض کنی پیش دکتر دیگه بری یا اینکه همینا رو از دکتر بپرسی . بعضی وقتا ممکنه قرصی به بدن یک فرد نسازه یه جایگزین براش می‌نويسن 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
منم روی خواب خیلی حساسم😂 ولی ممکنه عوامل دیگه ای هم دخیل بوده مثل مصرف کافئین و... از طرفی هر قرصی ...

ممنونم عزیزم پس تصمیم گرفتم یه چند روز دیگه هم قرص رو بخورم اگه باز نتونستم بخوابم میرم پیش دکتر میگم بهش

توپیرامات بعد یه مدت مصرف گیجی میاره. رو حافظه اثر منفی داره. نمیدونم چرا تو سایت های ایرانی به این ...

نمیدونم اثر دراز مدتش چطور باشه ولی واقعا میگرن شدید همسر منو کنترل کرد

خوب هر دارویی عارضه داره استامینوفن هم بزنی عوارض داره

نمیدونم اثر دراز مدتش چطور باشه ولی واقعا میگرن شدید همسر منو کنترل کردخوب هر دارویی عارضه داره استا ...

میگفتن روز های اولی که این قرصو میخوری به شدت مغز رو تحت فشار قرار میده کابوس میبینی و...هزار تا عوارض دیگه 

خداروشکر که حال ایشون خوبه ببینید من از یکی ازدوستای نی نی سایتی شنیدم که میگفت ،فلفل ،مرکبات پرتقال و...کم خوابی  هوای سرد خیلی ضرر داره واسه کسی که میگرن داره ،من این.چند روز مراعات کردم و حالم خوبه

توپیرامات بعد یه مدت مصرف گیجی میاره. رو حافظه اثر منفی داره. نمیدونم چرا تو سایت های ایرانی به این ...

و همچنین کم اشتهایی و کم کردن حافظه ،کلاااین قرص سراسر بد گفتن تو همه جا ازش و نظرات منفی این قرص اونقدر زیاد بود که من نخوردم ازش