2777
2789
عنوان

امروز رفتیم قم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 76 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دینش گردن تو .بخدا حلالت نمیکنم تهمت میزنی

اتفاقا گردن شماست که اومدی مثلا پلیس ایران را بد جلوه بدی همینا نباشن اونوقت هر اشغالی به خودش اجازه میده برای بقیه ایجاد ترس و ناامنی کنه !!! الان باالفرض روبنده هم داشته باشند ایا برای شما مشکلی ایجاد کردند؟؟ کلا دوست دارید نیروی انتظامی را تضعیف کنید هدفتونم مشخصه !!!  

حالا شاید ی دلیل داشتن نمیخواستن صورتشونو کسی ببینه ، بلایی ک سرتون نیاوردن. آوردن ؟ صحیح و سالم اوم ...

از این تاپیک ها زیاد. دیدم تهش میرسن به سیاست ک اره کشور ما رو گرفتن این عربا و بعدم ب همون زنای گشت ارشادی ربط بدنه و....

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اتفاقا گردن شماست که اومدی مثلا پلیس ایران را بد جلوه بدی همینا نباشن اونوقت هر اشغالی به خودش اجازه ...

والا من چیزارو که دیدم گفتم 

مگه بدِ؟؟؟؟ ینی نگیم؟؟ وقتی اینجورین ینی مشکل دارن؟؟ نگیم که بقیه نفهمن؟

عوارضی؟اونجا انقد بزرگهپیاده بودی؟ نزدیکشون بودی یعنی؟چجور تونستی درجه های رو آستیناشونو ببینی

کور که نیستم از جلوشون رد شدم 

اینقد دست انداز دارم آرام میری میبینی دیگه 

شما قدرت تشخیصت اینقد کمه

والا من چیزارو که دیدم گفتم مگه بدِ؟؟؟؟ ینی نگیم؟؟ وقتی اینجورین ینی مشکل دارن؟؟ نگیم که بقیه نفهمن؟

الان این طرز تعریف کردن شما یعنی ایحاد ترس و دلهره تو دل بقیه با اینکه مطمینم اصلا پلیس ایران روبنده نمیزنه اما بدون همینا نبودند الان اوضاع ما خیلی ناامن بود شاید همون داعشیا الان بین ما بودند چه قدر این طفلیا را دو سال پیش تضعیف کردند کتک زدند و ....الان اوضاع سوریه را ببینید واقعا باید قدردان تک تکشون باشیم به واسطه همیناس که هر ساعتی از شب راحت میتونیم بریم بیرون و ... 

الان این طرز تعریف کردن شما یعنی ایحاد ترس و دلهره تو دل بقیه با اینکه مطمینم اصلا پلیس ایران روبنده ...

به همون فاطمه ی معصومه دیدم 

و همین حس بهم دست داد 

برای عجیب بود پلیس با روبنده 

کور که نیستم از جلوشون رد شدم اینقد دست انداز دارم آرام میری میبینی دیگه شما قدرت تشخیصت اینقد کمه

آخه ما همون پلیس زن دیدیم

اینجوری نیستن

فرقی نداره قم و جای دیگه همشون یه شکلن

فقطم پلیسای گشت ارشاد خانوما میان بیرون

به همون فاطمه ی معصومه دیدم و همین حس بهم دست داد برای عجیب بود پلیس با روبنده

خب پلیس نبودن.. مطمئن باش.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
آخه ما همون پلیس زن دیدیماینجوری نیستنفرقی نداره قم و جای دیگه همشون یه شکلنفقطم پلیسای گشت ارشاد خا ...

خب انروز بودن با روبنده وایساده بودن 

من دیدم حس امنیت نداشتم اصلا 

انگار یه مکان غریب بود برام