2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم برای بچه ی من تشخیص وسواس فکری یا آسپرگر دادنباباش نمیذاره کار درمانی ببرمش میگه خودت دیونه ای ...

نه متاسفانه درست نمیشه به مرور زمان بلکه میتونه زمینه ی اختلال های دیگه باشه اما چیزی که مهم هست اینه که شما اصلا نباید به فرزندت برچسب بزنی..

این نتیجه را متخصص بعد ۲.۳ جلسه مصاحبه و ارزیابی و تست و.. میگیره.

سعی کنید همسرتون راضی کنید و پیش روانشناس تخصص کودک برید

شاید مشکل از فرزند شما نباشه اصلا❤️

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡
نه متاسفانه درست نمیشه به مرور زمان بلکه میتونه زمینه ی اختلال های دیگه باشه اما چیزی که مهم هست این ...

عزیزم ممنونم ازت 

ولی تو شهر کوچیک ما همین ی مشاور هست که اونم با یه جلسه ی نیم ساعته و بدون هیچ تستی اینو تشخیص داد

با کلی هزینه

عزیزم ممنونم ازت ولی تو شهر کوچیک ما همین ی مشاور هست که اونم با یه جلسه ی نیم ساعته و بدون هیچ تستی ...

مشاوره تلفنی بگیرید

روانشناس کارش خوب باشه تلفنی هم میتونه تشخیص برای شمما انجام بده

ولی خواهشا نزارید بدون مصاحبه ی کم کم ۱ساعت و ۴۰ دقیقه و تست گرفتن به بچشوت برچسب بزنند

چون نمیشه

غلطه اشتباهه

حتی اگه طرف خیلی با سابقه باشه نمیشه

مثل وقتی که شما ازمایش ندی دکتر بگه تیرویید کم کار داری..

بیخود میکنه یکی بدون این چیزا به فرزند شما برچسب اختلال میزنه

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡