2777
2789

اگه مشاوره میری که بهت بگه چیکار کنی

اگه روانشناست بهت میگه چیکار کنی!چه حرفی بزنی!چه رفتاری داشته باشی!

اگه صمیمی هست باهات و فالو داره شمارا!/اگه کنجکاوی خارج از بحث میکنه!/اگه مدام حقو میده به شما/اگه میگه شما مظلومی شما گناه داری شما گلی و بلبلی و بقیه بدن و...

پولتو داری میندازی سطل آشغال×هیچ وقتم شرایطت بهتر نمیشه×

روانشناس شما فقط باید بهتون کمک کنه بهترین تصمیمو خودتون بگیرید!

حل مسئله ایی که به هر دلیلی توش گیر کردیو یادت میده و کمکت میکنه...تمام.

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای روانشناسی میتونم باهات صحبت کنم درخاست بدم

من به تور تخصصی روانشناس کودکم و تو این زمینه فعالیت دارم ❤️

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

با بچه شش سال که زیاد به درس اهمت نداره و یکسر میخاد بیرون بره. وتک فرزنده باید چکار کنم ک گوش کنه ب درس

اسی من درحال جداییم میتونم سوال بپرسم

ببین من که روانشناس کودکم

ولی واقعا روند تراپی اینجوری نیست

کم گم باید ۱ جلسه ۲ ساعته شما مصاحبه بشی...

یک سوال بپرسم برای فالدقهوست

عزیزم برای بچه ی من تشخیص وسواس فکری یا آسپرگر دادن

باباش نمیذاره کار درمانی ببرمش میگه خودت دیونه ای

بنظرت با گذشت زمان بهتر میشن یا فاجعه در راهه

مشاور دادگستری ( همونا که قبل طلاق توافقی میریم) به من گفت بچتو سقط کن 

اعتراض کردم‌

بهم انگ روانی بودن زدن توی اون مرکز گفت نامه میدم بری روانپزشک توی پزشک قانونی ببینیم مشکل روانی داری ! 

منو شوهرم آشتی کردیم ولی از اون موقع حدود ۱۱ سال میگذره توی کوچیکترین بحث بهم‌میگه دیدی مشاور گفت روانی هستی باید بری روانپزشک

با بچه شش سال که زیاد به درس اهمت نداره و یکسر میخاد بیرون بره. وتک فرزنده باید چکار کنم ک گوش کنه ب ...

واقعا روند تراپی اینجوری نیست

کم گم باید ۱ جلسه ۲ ساعته شما مصاحبه بشی...

ولی بخوام یک کمک خوب بکنم بهت باور کن خیلی وقتا یعنی تقریبا همیشه مشکل از بچه شما نیست

دگه پیش متخصص روانشناس کودک بری ممکنه مثلا متوجه بشی حواسپرتی بچه شما به خاطر کمبود یک ویتامینه و با مصرف یه سبزیجات خاص حل میشه!

به همین سادگی و مهمی

ممکنه متوجه بشی میتوینی از یک اختلال یادگیری خاص جلوگیری کنی که تو ۹ سالگی دوچارش نشه..

برای همین حتما پیش متخصص برو و خیال خودتو راحت کن

مشاور دادگستری ( همونا که قبل طلاق توافقی میریم) به من گفت بچتو سقط کن اعتراض کردم‌بهم انگ روانی بود ...

درکت میکنم..خیلی سخته

من خودم به عنوان روانشناس باید برم تراپی

و وقتی غیرحرفه ایی بودن همکاری را میبینم که ۳ برابر من سابقه کاری داره واقعا تعجب میکنم با این مبلغ زیادی هم که میگیره..

پیدا کردن روانشناس خوب خیلی سخت و هزینه بره خیلی

ب عنوان ی روانشناسی میتونی رابطه کات شده منو بررسی کنی؟

باسد بری پیش زوج درمانگر ...