2777
2789
البته اغلب با حجاب هم خوب هستن ولی اینکه شما زیباتر میشی بنظرم یه امتیاز مثبته دیگه

منم حجابو دوس دارم 

و دارم همیشه ولی از این ناراحتم چرا با حجاب از نظر بقیه خیلی زیبام ولی بدون حجاب نه (البته فکر نکنی من بیرون بی‌حجابم نه)

بقیه هم منظورم خانواده و فامیل و اطرافیان😂😭

اخه مگه یه پوشش چقدر تاثیر داره رو چهره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برعکس چون موهام فره بدون حجاب بهتر خودشو نشون میده

من دوست دارم همه چی بهم بیاد هم حجاب هم بی حجاب ولی متاسفانه حجاب بیشتر بهم میاد تا بی حجاب😂🥲

من باحجاب سنم کمتر دیده میشهتو خونه از خودم عکس میگیرم روسری سرم میکنم

من واقعاً قیافم خیلی عوض میشه خیلی قشنگ میشم چندنفر هم بهم گفتن 

ولی از این ناراحتم احساس میکنم من خیلی خوشگل نیستم اخه چرا با حجاب خوب میشم ولی بی‌حجاب زشت🥺🥲

من دوست دارم همه چی بهم بیاد هم حجاب هم بی حجاب ولی متاسفانه حجاب بیشتر بهم میاد تا بی حجاب😂🥲

خب هر کس یه جوره 

منم یه دوستی دارم انقدر این بشر با چادر کیوت و خوشگل میشه که حد نداره 

ولی من وقتی مقنعه میپوشم انگار که به گوسفند روسری پوشوندن😅

موهام پف میکنه و بد میشه 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤