2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری اووسیز

69 بازدید | 15 پست

بچه ها اگه یکی بعد رابطه بدون جلوگیری ده دقیقه بعد دوتا قرص اووسیز و بخوره مثلا ساعت هفت و نیم اینا 

الانم دوتا دیگه بخورم یا بزارم فردا صبح بخورم؟

اگه قرص ۱.۵ یه دونه کافیهاگه ۰.۷۵ دوتا چه خبره اونقدمگه نقل و نباته

بدون جلوگیری بود 

تازه عقدم نیستیم فقد نشون آوردن 

اگه خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی بیفته آبرومون می‌ره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هه تویی 

تو جعبع ش چند تا بوده؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
هه تویی تو جعبع ش چند تا بوده؟

دوتا بود ساعت هفت و نیم دوتاشو خوردم 

الان دوباره نامزدم اومد خونمون گفتم برام قرص بخره بیاره یه بسته دیگه ام از همون خریده آورده اینم دوتاییه 

کی بخورمش؟

بدون جلوگیری بود تازه عقدم نیستیم فقد نشون آوردن اگه خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی بیفته آبرومون می‌ر ...

اگه دوز ۰.۷۵ گرفتی  دومیو ۱۲ ساعت بعد بخور

دوز ۱.۵ یه دونه کافیه 

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
اگه دوز ۰.۷۵ گرفتی دومیو ۱۲ ساعت بعد بخوردوز ۱.۵ یه دونه کافیه

اره 75 

من آخه اولش اون دوتا هفتاد و پنج و باهم خوردم 

الان دوازده ساعت بعد دوباره دوتا دیگشو بخورم یا نه؟

دوتا بود ساعت هفت و نیم دوتاشو خوردم الان دوباره نامزدم اومد خونمون گفتم برام قرص بخره بیاره یه بسته ...

همون بسته اول کافیع بخواد اثر کنه همون اثر میکنه ....اگه ترسیدی ۱۲ ساعت فاصلع گزاری کن بعد بخور

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره 75 من آخه اولش اون دوتا هفتاد و پنج و باهم خوردم الان دوازده ساعت بعد دوباره دوتا دیگشو بخورم یا ...

به نظر من کافیه من در سال مجبوری دوبار استفاده کردم 

باردار هم‌ نشدم

و اینکه فقط وقتاییی ک مجبوری باید بخوری روش پیشگیری دائم نیست فوقش یکی دوبار درسال

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
به نظر من کافیه من در سال مجبوری دوبار استفاده کردم باردار هم‌ نشدمو اینکه فقط وقتاییی ک مجبوری باید ...

دیگه الان مجبورم 

واگرنه توبه کردم دیگه از این غلطا نمیکنم من 

توروخدا دعا کنید چیزی نشه من دارم از استرس سکته میکنم

الکی ترسیدی چیزی نیست تامیک قبلیتم بودم گفتم که چیزی نیست 

باردار هم باشی با این استرسهات بچه ت سقط میشه😛

ببخشید شوخی کردم نترس باردار نیستی

الکی ترسیدی چیزی نیست تامیک قبلیتم بودم گفتم که چیزی نیست باردار هم باشی با این استرسهات بچه ت سقط م ...

دارم سکته میکنم نامزدمم مثل خره 

الان اومد یدونه بمن قرص داد نشسته با بابام هر و کر 

اصلا انگار ن انگار همچین اتفاقی افتاده 

چیزی بشه سر من و میبرن کسی با اون کاری نداره ک🥲

دارم سکته میکنم نامزدمم مثل خره الان اومد یدونه بمن قرص داد نشسته با بابام هر و کر اصلا انگار ن انگا ...

نترس چیزی نیست 

چرا سر شما رو ببرن باید یک تو گوشی بزنن تو گوش اقا پسرشون عزیزم

نترس چیزی نیست چرا سر شما رو ببرن باید یک تو گوشی بزنن تو گوش اقا پسرشون عزیزم

انقد دلم گرفته 

دلم میخواد جدا شم 

حس میکنم خدا من و یادش رفته اصلا من اشتباه کردم که قبل عقد گولشو خوردم