2777
2789

بچها تازه شروع کردم بدنسازی و بعداینکه همیشه وقتی ازاین دستگاه هایی که برا قسمت بالاتنه کارمیشه استفاده میکنم باخودم میگم منو چارشونه و مردونه نکنه یوقت 

راجب این موضوع اطلاعی دارین؟ هیکل چجور میشه؟

و اینو باید به مربی بگم که طبق این موضوع برنامه بنویسه درسته؟

😑خدایا منو بکش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردونه نمیشه! ولی خب ورزیده میشه دیگه! بهرحال عضله ست و حجم میگیره

اگه زنونه ی ظریف دوست داری خیلی انتخاب خوبی نیست

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

عززیزم عضله ساختن که همینجوری نیس  راحت باید چهار پنج سال بری تازه اونم سخت کار کنی 

تا اونم فرم بدن زنانه بگیری نه مردانه

بدن مردایی رو میبینی اکثرا یا هورمونن  بعضیاشونم واقعا چند سال خفن کار میکنن در کنارش اینقد مکمل وپروتعین میخورن تا بدنشون اونطور بشه 

نگران نباش بدنسازی عالیه اگه مرتب بری بدنت خوش فرم میشه 

مردونه نمیشه! ولی خب ورزیده میشه دیگه! بهرحال عضله ست و حجم میگیرهاگه زنونه ی ظریف دوست داری خیلی ان ...

عضله خانم ها به این راحتی حجم نمیگیره ...بدنسازی برای خانم ها از نون شب هم واجب تره ...مثلا کسی که بالاتنه میزنه برای تقویت عضلات گردن که دیسک گردن نگیره،برای خوش فرم شدن شانه ها برای فرم گرفتن و سفت شدن پشت بازو هست .....خانم ها به این راحتی ورزیده نمیشن ..

عضله خانم ها به این راحتی حجم نمیگیره ...بدنسازی برای خانم ها از نون شب هم واجب تره ...مثلا کسی که ب ...

بله تمرین مداوم میخواد... اون هم چند سال

مربی های من هر دو ورزیده هستن! مردونه نیستن ولی ظریف هم نیستن. مخصوصا از قسمت ران و بازو ظرافت ندارن

کلا ورزش خوبه! اونجوری نیست که فقط بدنسازی برای خانم ها واجب باشه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بله تمرین مداوم میخواد... اون هم چند سالمربی های من هر دو ورزیده هستن! مردونه نیستن ولی ظریف هم نیست ...

اونها هورمون میزنن .شک نکن .خواهرم پنج ساله بدنسازی حرفه ای میکنه بهترین مکمل هاو پروتیین هارو استفاده میکنه و ماهی بیست تومان فقط هزینه خوراکش میشه فقط عضله هاش موقع فیگور نمایان میشن ..بدنسازی واجبه برای خانم ها چون جلوی پیری زودرس و انواع درد هارو میگیره ..میدونید دیگه چون عضلات بدن ما ضعیف هستن دچار انواع دیسک ها  و درد های زانو و کمر میشیم ..گردن درد  میگیریم .با وزنه زدن عضلات بدن رو تقویت میکنی و جلوی کمر درد و زانو درد میگیری .