2777
2789
عنوان

شکلات دوبی ما 📸😍 بارداران گرامی ورود ممنوع 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ترنج جان خوبی انشالله؟🥰 تو یه تاپیک یادت هست یه نفر همه رو سرکار گذاشته بود، الهی بگردم چقدر ...

سلام ب روی ماهت خوبی قشنگم؟ قربونت برم خوبم🥰🥰 وااای نه کدوم تاپیک😁😂🤣 قربون دستات عزیزم، منه ساده ام دیگه🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای باید مواظب باشم 😍تازه یلدا هم سی تا مهمون دارم 😅، ۲۶ ام هم مهمون از ایران برام میاد این همه خل ...

ارررره تو رو خدا مواظب باش و رعایت کن😁

میوه با جعبه نخر و قاچاق نکن 😁

هیزم جمع‌کن😂 انرژی و هدر نده

تو بالکن گریل نکن😁 

مهمونات و قائم کن که صاحبخونه نبینه چون مهمونی ممنوعه😂

به‌مهمونات که از ایران میان بگو که اینجا قراره چیا ببینن، آدم‌هایی‌که بو میدن، همه جا‌ دستشویی‌ میکنند، اکثر ایرانیا گدایی‌ میکنن و وضعیت فلاکت باری دارن😂😂🤣🤣 آگاهشون کن 

کمک خواستی بگو 

یکشنبه دم کلیسا هم یادت نره منتظرتم 😂

بازم نکته ای یادم‌ اومد واست مینویسم 🥰😍

۳۰ تا‌ مهمون داری‌ منم‌ بیام بشین ۳۱؟‌🫠🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واااای به به😍😋نسترن خانوم چه کرده ...همه رودیوونه کرده😄معلومه خیلیییی شکلاتش خوشمزه س 👌آفرین بهت ...

دست دست 💃💃💃💃

سلام ب روی ماهت خوبی قشنگم؟ قربونت برم خوبم🥰🥰 وااای نه کدوم تاپیک😁😂🤣 قربون دستات عزیزم، منه ساد ...

زنده باشی الهی عزیزدلم،  فدای محبتت😚🌺 ده تا تاپیک پشت هم زده بود تو یه روز هم دوبی زندگی کرده بود، هم آلمان هم ... الهی بگردمت، من بدتر  از خودت، یه جایی شک کردم رفتم بقیه ی تاپیکاش  رو چک کردم دیدم بلله، یه بیمار تمام عیار😬🥴 خدانکنه خخب، ترنج جان منتظریم از کریسمس  اونجا  عکس بذارینا، هم تو هم نسترن جان🥰😚🌺🌺

زنده باشی الهی عزیزدلم، فدای محبتت😚🌺 ده تا تاپیک پشت هم زده بود تو یه روز هم دوبی زندگی کرده بود، ...

واااای یادم‌ اومد🤣🤣 چقدر‌ حرص خوردم سر اون، خدایا این سادگی و خنگی از من نگیر😂😂

فداتبشم مهربانو، من یه تاپیک زدم‌ برای کریسمس ولی چشم رو چشمم حتما🥰🥰😍

[QUOTE=364197426]ارررره تو رو خدا مواظب باش و رعایت کن😁 میوه با جعبه نخر و قاچاق نکن 😁 هیزم جمع‌کن😂 انرژی و هدر ...[/QUOTE

وای خدا نکشدت دختر 😅

وای تو‌رو‌خدا اگه میتونید بیایید 

به خدا تعارف نمیکنم 

شب هم پیش ما بمونین 

واقعا خوشحال میشیم 

از صمیم قلب میگم 🤗

[QUOTE=364197426]ارررره تو رو خدا مواظب باش و رعایت کن😁 میوه با جعبه نخر و قاچاق نکن 😁 هیزم جمع‌کن ...

😂😂🤣😅 والا دیگه 

قربون محبتت بشم🥰😍 همین ک گفتی یک دنیا ارزش داره، الهی که همیشه به جشن و شادی دور هم جمع بشید 🥰🥰خوشبگذره فداتشم‌🤩🤩

به به ببین کی تاپیک زده عشقمون 😍😍😘😘

عالی شدههههه😍😍😍چه چیزی درست کردی😍😍😍

نوش جونتون قشنگم😘😘♥️♥️🌷🌷💖💖💙💙💚💚

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷