2777
2789
عنوان

شکلات دوبی ما 📸😍 بارداران گرامی ورود ممنوع 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 109 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@arhich @toranjbano @pinkpeony

واااای نسترن جون چه کردی😍😍🥰🥰🥰🥰😋😋😘🤩😘🤩 عاااالی شده نوش جان خانم‌🥰🥰😘🤩 قربونت بشم خوش سلیقه 🤩🤩🌺🌺 دلم خواست 😋😋

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@بهار2124    

بیا اینجا😍😍🥰😋😋

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واااای نسترن جون چه کردی😍😍🥰🥰🥰🥰😋😋😘🤩😘🤩 عاااالی شده نوش جان خانم‌🥰🥰😘🤩 قربونت بشم خوش سل ...

ممنونم مهربون

خوش سلیقه که تویی 🩷

میدونی چقدر هیزم سوزاندم شکلاتها آب بشند 🤨

ممنونم مهربونخوش سلیقه که تویی 🩷میدونی چقدر هیزم سوزاندم شکلاتها آب بشند 🤨

🥰😍😘

ای خدا یادم ننداز 😁😂🤣 اینقدر انرژی هدر نده، هیزم کم میادا 😁😁

🥰😍😘ای خدا یادم ننداز 😁😂🤣 اینقدر انرژی هدر نده، هیزم کم میادا 😁😁

وای باید مواظب باشم 😍

تازه یلدا هم سی تا مهمون دارم 😅، ۲۶ ام هم مهمون از ایران برام میاد 

این همه خلاف 🤨🤨🤗🤗

🥰😍😘ای خدا یادم ننداز 😁😂🤣 اینقدر انرژی هدر نده، هیزم کم میادا 😁😁

سلام ترنج جان خوبی انشالله؟🥰 تو یه تاپیک یادت هست یه نفر  همه رو سرکار گذاشته بود، الهی بگردم چقدر حرص خوردی،  کلی برات تایپ کردم یه صفحه شد دیدم تاپیک تعطیل شد🥴😬😁