مدتی بود میخواستم شکلات دوبی که این روزها معروف شده رو خودم درست کنم، امروز دست به کار شدم و نتیجه کار شد یه شکلات بینهایت خوشمزه ، درست کنید و لذت ببرید نازنین ها 💛☺️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واااای نسترن جون چه کردی😍😍🥰🥰🥰🥰😋😋😘🤩😘🤩 عاااالی شده نوش جان خانم🥰🥰😘🤩 قربونت بشم خوش سلیقه 🤩🤩🌺🌺 دلم خواست 😋😋
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنونم مهربونخوش سلیقه که تویی 🩷میدونی چقدر هیزم سوزاندم شکلاتها آب بشند 🤨
🥰😍😘
ای خدا یادم ننداز 😁😂🤣 اینقدر انرژی هدر نده، هیزم کم میادا 😁😁
سلام ترنج جان خوبی انشالله؟🥰 تو یه تاپیک یادت هست یه نفر همه رو سرکار گذاشته بود، الهی بگردم چقدر حرص خوردی، کلی برات تایپ کردم یه صفحه شد دیدم تاپیک تعطیل شد🥴😬😁