سلام من کلاس نهمم و امسال انتخاب رشته دارم تصمیم داشتم ی رشته ای انتخاب کنم که فرهنگیان برم ولی از حقوقش مطلع نیستم و نمیدونم چه شرایطی داره ، برام مستقل شدن خیلی مهمه و هنوز سرگردونم که چیکار کنم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببین از هرسه رشته نظری میشه رفت فرهنگیان بستگی داره چه دبیری بخوای بری مثلا دبیری زیست و شیمی زیرنظر رشته تجربی هست دبیری ریاضی و یا فیزیک زیرنظر رشته ریاضی یا دبیری فارسی و عربی و..... زیرنظر رشته انسانی آموزش ابتدایی هم فرق نداره از هرسه رشته میشه رفت بعد بستگی داره برای خانوم شغل خوبیه ولی برای آقایون درآمدی نداره ولی اگه زرنگ باشی میتونه کلاس خصوصی بزاری و حتی آموزشگاه ها بری هرشغلی خوبه بستگی به خودت داره ولی ازیک لحاظ حقوقشون (حقوق اموزش و پرورش)خیلی زیادنیس و از یک لحاظ تعطیلی سه ماه تابستون و... هست
الان هم که کنکورش از کنکورسراسری جداشده و چندتا سوال هوش و سوالات مربوط به دینی دبیرستان و ...... داره این یک روشش هست روش دوم هم اینکه لیسانس بگیری و کنکور ماده ۲۸ بدی که البته حقوق اونوخیلی کمتره