2777
2789

سلام بچه ها 

من بعد از مدتها دوتا خواستگار همزمان برام اومده 

یکیشون ۹ سال از من بزرگتره دیپلمه وضع مالی خوبی داره کارگاه بزرگ نجاری داره، پسر خوب و آرومیه ولی وقتی از در اومد تو قیافشو دیدم عجیب خورد تو ذوقم زشت نبود و منم سخت پسند نیستم ولی هیچجوره به دلم ننشست اصلا حالم بد شد موندم چرا🥲 

تو یه لحظه قطعی جوابم منفی شد  

دومی هم پزشکه، وضع متوسطی داره با یه اپارتمان کوچیک اینکه پزشکه رو خیلی دوست دارم از لحاظ مالی هم سختگیر نیستم ولی از من ۱۵ سال بزرگتره 🥲 و اینم هیچجوره تو کتم نمیره

شانس منو ببین عجیبه واقعا ، دلمم نمیخواد وقتی چهارگوشه دلم راضی نیست ازدواج کنم    

شما جای من بودید چیکار میکردید ؟ 

خودمم کادر درمانم و ۲۵ سالمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشخصا جفتشونو رد میکردم

اینهمه وقت داری

مجبور نیستی حتما با اینا ازدواج کنی مگه اخرین مردای دنیان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من حقیقتا قبول نمیکردم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

ینی دکتره ۴۰ سالشه؟

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

من بودم دومی رو باتوجه به حرفاتون انتخاب میکردم

اگرم دو دلی و عجله نداری هنوز وقت داری برای گزینه های بعدی

تو رو خدا برا تاپیک شنود گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

۱

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

یعنی تا عنوان تاپیکت دیدم فورا گفتم قطعا یکی از خواستگاراش پزشکه و یکیش دیپلم داره و بازاریه 🤣🤣🤣اینقد که تو نی نی سایت همه ی دخترا همزمان یه خواستگار دکتر دارن و یه بازاری پولدار