2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هروز صب اب گرم عسل طبیعی ابلیمو تازه ی لیوان ناشتا میدم بهش .

با اینکه بدغذا ولاغره وگوشت وتخم مرغ مصرف نمیکنه اصلاااا تو هیچ غذایی ولی کم سرما میخوره .بخوره زود خوب میشه 

مایعات درکل زیاد مصرف میکنه 

پرتقال لیمو شیرین شیر عسل اجیل ...

هرروز شربت ایموننس بده بخورهیکی دو روز یه بار صبح ناشتا بهش ترکیب آبلیمو و عسل و آب جوشیده که از دما ...

این شربت های تقویتی رو میشه چند تا شیشه پشت سر هم بدیم؟؟

هیچی . فقط باید به مدیر بگی به والدین اعلام کنه هرکی به محض اینکه متوجه شد بچش مریضه نفرستتش مدرسه .  ولی باز یه عده بی فرهنگ بازی در میارن بچرو میفرستن 

نه بچه درس یاد میگیره با حال بد تازه چند تا ی دیگرو هم مریض میکنه. 

بعدم بع بچت یاد بدی هرکی سرفه یا ابریزش داشت ازش فاصله بگیره

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
شربت ایمونیس قطره بینی ( از اون گرونا اسمش یادم تیست ولی میگن خیلی اثر داره

زیادیش خیلی ضرر داره باید خیلی محدود و در مواقع ضروری استفاده بشه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......