2777
2789
تبش قطع شده سفکسیم میخوره

خیله خب خداروشکر 

مادر شوهرمنم بد سرمایی خورده خوب نمیشه 

سوپ بهش زیاد بده 

مایعات زیاد مصرف کنه 

اگ دیدی دوباره تب کرد. براش اویشن دم کن 

اگ دید هنوز هم خوب نشده ببرش متخصص عفونی

کاربری دست من و دوستمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قرص جوشان خوبهولی میوه جات بهتره اب پرتقال لیمو ترش کیوی گوجه فرنگی اینا ویتامین سی های بالایی دارن

سلام خوبین

ببخشید این ویروسه چیه که سرفه های شدید داره بعد چند روز خوب میشه باز برمیگرده؟تب هم داره همراهش گاها

ممنون ازشما

امسال یهو خیلی زیاد شده

خیلی خطرناکه؟انگار زیاد درگیری ریه میده توی نوزادا و بچه ها

نه ولی حتما بیاد بیمارستان که تگر تبش خیلی بالا رفت با دارو کنترلش کنن 

چند سالشه ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
نه ولی حتما بیاد بیمارستان که تگر تبش خیلی بالا رفت با دارو کنترلش کنن چند سالشه ؟

من دخترم ۷ سالشه این ویروس گرفت مهرماه بعد فقط سرفه بردم متخصص شربت داد خوب شد شربتای ضدحساسیت

دوهفته بعد باز شدیددتر شد باز دستگاه بوخور و شربت ضدحساسیت باز خوب 

یه جا رفتیم اونجا یکی مریض بود این ویروس جدید رو گرفت تب وسرفه و کیپی بینی که بازم بردم دکتر دارو داد خوب شد 

چند روز میگذره .همش نگرانم باز عود کنه من خودم خیلی ترسیدم حال خودمم یعنی حال روحیم خیلی بد اضطراب شدید گرفتم 

هر دفعه سرفه بوده بعد شدید میشهسری آخر تب هم کرد

ببین سرفه خشک یعنی گلو التهاب داره برو پزشک احتمالا یه ضد التهاب خفیف بهت میده 

نزار در جریان هوای سرد قرار بگیره 

تب اگر کرد مثلن از ۳۷.۵ بالا تر رفت حتما برو بیمارستان براش یه سری دارو میزنن تبش بیاد پایین 

بخور گرم تا یه مدت بالا سرش باشه 

شربت که استفاده کرده چیه ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...