2777
2789

امسال روز تولدم هی چشمم به گوشی بود بلکه ینفر بهم زنگ بزنه تولدم و تبریک بگه به یادم باشه ولی دریغ.... خیلی دلگیر و ناراحت شدم و احساس کردم برای کسی مهم نیستم همون ادمایی که من براشون روز تولدشون هدیه خریدم زنگ زدم..

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هر سال این حسو دارم

من امسال انگار یه چیزی درونم شکست من آدم بدی نبودم با همه مهربون بودم ولی بقیه همون کاری که براشون کردم رو برام نکردن

من امسال انگار یه چیزی درونم شکست من آدم بدی نبودم با همه مهربون بودم ولی بقیه همون کاری که براشون ک ...

یعنی دو‌روبرتو ی مشت آدم دو رو گرفته توام براشون کاری نکن دیگ

منم کسی تولدم یادش نبود . جالبه حتی بانک‌م که هر سال بهم تبریک میگفت اونم تبریک نگفت .

آره منم یکسالی هست سرکار نمیرم گردش حساب ندارم حتی بانک هم بهم پیام نداد

منم همینجوری ام همیشهروز تولدم گوشیمو برای یک هفته خاموش میکنم تولد کسی هم تبریک نمیگم دیگه مگه اینک ...

خیلی منتظر موندم خیلی چشم به راه بودم