2777
2789
عنوان

بلاگری به چه قیمت❓

133 بازدید | 9 پست

دختر خاله ی شوهر من متاهله ، یه تایمی تصمیم گرفته بلاگر شه ( نیاید بگید زندگی خودشو دوست داره اینا منم ایرادی ازش نگرفتم🙄)

آقا این به همه ی فامیل گفت منو فالو کنید منم کردم

دیدم شدیدا داره تو این اوضاع اقتصادی افتضاح فخرفروشی میکنه 😑

هرماه که یه مسافرت داخلی میرفت ، لباس میخرید استوری میکرد ، یه میگو میخورد صدبار ازش میذاشت😂

هرشب رستوران و کافه ... یه جوری زندگی میکرد که انگار خودش و شوهرش تیلیاردرررررر(حالا دوتایی کارمند ساده هستن ولی اینجوری که خرج میکرد درآمد ندارن)

آقا این یه سال به همه ی ما پزداد با استوریاش 😃 تازه نمیدیدیم میفرستاد برامون 😂

الان اجاره خونش صاحبخونه برده بالا ماشینشو گذاشته فروش که اجاره خونه بده🤦‍♀️

آخه یکی نیست بگه دختر حسابی داری؟! نوش جونت خرج کن عشق کن😍 ولی جیب خالی پز عالی؟؟؟ 

خواسته پول دربیاره

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگردم که تو کشور ثروتمند‌ میگو نشونه پولداریه‌ :)

لامصب ۴ تادونه میخری میشه خداتومن

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
خواسته پول دربیاره

آخه پیجش اصلا بالا نرفت که تبلیغ بگیره همون فامیلا دوستاس بودن فقط... به نظرم فقط آبروی خودشو الکی برد اینقدر از شخصی ترین چیزهاش گذاشت... تازه همه م از مسائل زندگیش سر درآوردن

آخه پیجش اصلا بالا نرفت که تبلیغ بگیره همون فامیلا دوستاس بودن فقط... به نظرم فقط آبروی خودشو الکی ب ...

اصلا بخاطر همین چیزاس اینستا نصب نمیکنم