لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
یه بیماری ژنتیکی نادر دارم حساسیت به فروکتوز مجبورم تا اخر عمر رژیم غذایی خاصی داشته باشم😔
منم ی مشکل ژنتیکی دارم
امسال بعده ۱۰ سال از ازدواجم فهمیدم
الان این مشکلو قبل ازدواج میدونستم بهتر بود
تا اینکه ندونسته ازدواج کنم
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چیه مشکلت مال من خیلی تابلوه همه میفهمن مریضم چون خیلی چیزارو نمیخورم
توبچه دارشدنم تاثیر داره
بچه سالم نمیتونم ب دنیا بیارم
عزیزم الان همه رژیمن
من خودم خیلی چیزارو نمیخورم ک چاق نشم
تو رو خودت برچسب میزنی
میتونی اون قسمت بیماری نادر ژنتیکیش رو نگی
فقط بگوحساسیت ب فروکتوز دارم خیلی گندش کنی برا بقیه هم گنده میشه
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....