2777
2789
عنوان

نمیتونم هیچوقت ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست

چند سالته

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
یه بیماری ژنتیکی نادر دارم حساسیت به فروکتوز مجبورم تا اخر عمر رژیم غذایی خاصی داشته باشم😔

منم ی مشکل ژنتیکی دارم

امسال بعده ۱۰ سال از ازدواجم  فهمیدم

الان این مشکلو قبل ازدواج میدونستم بهتر بود

تا اینکه ندونسته ازدواج کنم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🫤🫤🫤سرکاریم؟؟؟چه ربطی داره مورد میشناسم دختره رحم درآورده دیگ بچه دار نمیشه ازدواج کرده اونم چ بخت ...

خدا کنه منم همچین بختی بیاد سمتم تا الان ک پسرا فرار کردن فهمیدن مریضم

یه بیماری ژنتیکی نادر دارم حساسیت به فروکتوز مجبورم تا اخر عمر رژیم غذایی خاصی داشته باشم😔

با خواستگارات صحبت کن شاید براشون مهم نبود

بیماری خاصی نیست از نظر من به نظرم داری سخت میگیری

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
منم ی مشکل ژنتیکی دارمامسال بعده ۱۰ سال از ازدواجم فهمیدمالان این مشکلو قبل ازدواج میدونستم بهتر بو ...

چیه مشکلت 

مال من خیلی تابلوه همه میفهمن مریضم چون خیلی چیزارو نمیخورم 

با خواستگارات صحبت کن شاید براشون مهم نبودبیماری خاصی نیست از نظر من به نظرم داری سخت میگیری

فکر میکنی.. خیلی رژیم سفت و سختی دارم طرف همون جلسه اول ببینه من نه شیرینی میخورم نه میوه همون راهو برمیگرده کنسل میکنه

چیه مشکلت مال من خیلی تابلوه همه میفهمن مریضم چون خیلی چیزارو نمیخورم

خب لازم نیست بگی مریضیتو به همه اگر علائم نداره بذار فکر کنن سخت پسندی هر چیزی نمی‌خوری 🤔 مریضی ام نیست که دونستن یا ندونستنش به حال آقا فرقی بکنه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
چیه مشکلت مال من خیلی تابلوه همه میفهمن مریضم چون خیلی چیزارو نمیخورم

تو‌بچه دارشدنم تاثیر داره

بچه سالم نمیتونم ب دنیا بیارم 

عزیزم‌ الان همه رژیمن 

من خودم خیلی چیزارو نمیخورم ک چاق نشم

تو رو خودت برچسب میزنی

میتونی اون قسمت بیماری نادر ژنتیکیش رو نگی

فقط بگو‌حساسیت ب فروکتوز دارم خیلی گندش کنی برا بقیه هم گنده میشه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

تو‌بچه دارشدنم تاثیر دارهبچه سالم نمیتونم ب دنیا بیارم عزیزم‌ الان همه رژیمن من خودم خیلی چیزارو نمی ...

من جدا از اون افسردگی و تنبلی تخمدانم دارم موهام همه ریخته فقط مشکلم اون حساسیت نیستش

عزیزم منم واسه بچه دار شدن میترسم هم پلی کیستیکم هم این حساسیتو دارم ک انتقال ممکنه پیدا کنه به جنین

خب لازم نیست بگی مریضیتو به همه اگر علائم نداره بذار فکر کنن سخت پسندی هر چیزی نمی‌خوری 🤔 مریضی ام ...

نمیگم خودشون میپرسن چرا هیچی نمیخوری منم راستشو میگم که حساسم نمیتونم، نمیشه ک بگم کلن هیچی دوس ندارم🫠

عزیزم منم ۲۵ سالمه و بیمار ام ۲ بار عمل جراحی کردم ولی خوب نشدم 

ببین اگه بدونم که تا آخر عمر قراره مجرد بمونم ناراحت میشم ولی میپذیرم خدا توی دنیا خیلی چیزا بهم داده که میتونم بابت شون سپاسگزاری کنم 

حتی با این دید نگاه میکنم که خدا میخواد از این مرحله رد شم