2777
2789
عنوان

نمیتونم هیچوقت ازدواج کنم

217 بازدید | 28 پست

بخاطر مریضیم😢

هیچوقت فکر نمیکردم سرنوشتم این شکلی بشه

چرا  مجردی به بعضیا تحمیل میشه 

یکی از فامیلامون میگفت دو چیزو خدا جور میکنه برا همه یکی خونه یکی  همسر امیدوارم یه روز به حرفش برسم 

بنظرتون ادمی ک قراره مجرد بمونه و دنبال یه رشته و شغل پولسازه و تحصیلات براش مهمه بره چ رشته ای؟؟ دندون و پزشکی دارو فیزیو پرستاری بینایی سنجی؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چی که ازدواج نیست

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یه بیماری ژنتیکی نادر دارم حساسیت به فروکتوز مجبورم تا اخر عمر رژیم غذایی خاصی داشته باشم😔

🫤🫤🫤

سرکاریم؟؟؟

چه ربطی داره 

مورد میشناسم دختره رحم درآورده دیگ بچه دار نمیشه ازدواج کرده اونم چ بختییییییی

الان مجبور نباشی هم ازدواج سخت شده و پسر و دختر مجرد زیاد شده بعدا هم پیر مجرد میشیم دور هم پس فکر نکن الان تنها شمایی ناراحت نباش عزیزم

ایندت هم خدا بزرگه خودتو اذیت نکن به خودت هم سخت نگیر

به نظرم همش خوبه ولی بینایی سنجی راحت تره کارش

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
بهرحال بخشی از زندگیه

اما جز اهدافت قرارش نده 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یه بیماری ژنتیکی نادر دارم حساسیت به فروکتوز مجبورم تا اخر عمر رژیم غذایی خاصی داشته باشم😔

خدا ان شاء الله شفای عاجل بهتون بده

هیچی بالاتر از سلامتی نیست

راجب ازدواجم اون قسمته انشاء الله به وقتش براتون رقم میخوره🌹

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم   @_mahyar

همه چی که ازدواج نیست

اره واقعا چقدر تو همین سایت خانم های متاهل هستن دوست دارن برگردن به دوران مجردیشون و ازدواج نکنن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷