2777
2789
من خودم بیشتر آهنگ خارجی و شاد دوست دارم ولی خب هر آهنگی فکر میکنی قشنگه فرقی نداره🥰

نگو بدرود گوگوش 

حالا حالاها حسن

Im not your firen بیلی 

بلادی مری دوجاکت 

Summer timeلانا دل ری 

پوست شیر ابی 

سلطان قلب ها عارف 

غریب اشنا گوگوش 

مخلوق گوگوش

عشق تو نمی میرد عارف 

عجب تتلو 

دلم میخواد2 تتلو 

تنگه دلم سارن

):I told you i was sad

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد زندگی خیالیت بگودختری یا پسر اون‌جا؟اسمت چیه؟کارت چیه؟کجا زندگی می‌کنی

دخترم

اسم خودم

خیلی کارا انجام میدم

یه زندگی نیست ، خیلی دارم

کرمانشاه ، چون دوس دارم با یه پسر کورد ازدواج کنم 😂😂😂

اینا عادیاشه

ولی توی سریالا مثلا گیم آف ترونز 

هر سریال یا انیمیشن ک دلم بخواد میرم تو نخش و خیالش 😃

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

این روش میتونی یه بهم توضیح بدید چه فایده داره قطعات یک انسان موفق و خارق والعاده هستید

عزیزم لطف دارید به من

بیشتر از روی وسواسه که من همه چیزو دسته بندی میکنم

مثلا همه کتاب هایی که دارم،طبق موضوعاتشون میچینم و وقتی دنبال یه کتاب باشم سریع طبق موضوعش میرم تو قفسه خودش و لازم نیست زیاد بگردم

یا کاغذ هام،مدارک پزشکیم اینا همه رو دسته بندی میکنم روزی اگر لازم بشه زود پیدا میشن

لباس هام مثلا همه شلوار هام یه جا همه بلیز ها یه جا خمه دامن ها یه جا همه سارافون ها یه جا همه مانتو ها یه جا

اینطوری موقعی که یه لباس بخوام مجبور نیستم توی همه لباسام دنبالش بگردم

روسری هامم طبق رنگ دسته بنده کردم

کلا تو همه چیز دسته بنده هست

توی عکاسار گالریم حتی

فکر میکردم فقط منم که زندگی خیالی دارم

😂😂😂 نه تنها نیستی عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑