2777
2789

ما داریم خیلی عالی بود البته بخاری برقی که پرتابش شبیه فنه 

ببین ولی یک مشکل ایجاد شد یک شب یادمون رفت خاموشش کنیم برای نماز صبح بیدارشدم دیدم از پریز یکی از اتاق ها جرقه میزنه خیلی ترسناک بود مجبورشدیم فرداش سیم کشی‌های کل ساختمان رو تغییر بدیم آب شده بود سیم ها و خدا رحم کرد آتش سوزی نشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما داریم خیلی عالی بود البته بخاری برقی که پرتابش شبیه فنه ببین ولی یک مشکل ایجاد شد یک شب یادمون رف ...

دقیقا برای ما هم این اتفاق افتاد.  

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چ جالب من فکر کردم واقعا ایراد از نوع استفاده خودمون بوده

نه. نقطه ضعف دستگاه هست.زیاد امپر میکشه و باعث جرقه و آب شدن دو شاخه میشه. سه راهی کنار صورتم ترکید. شانس اوردم بچه هام اون طرفم بودن.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

توی سایتش الان رفتم خوندم گفته باید مستقیم به برق وصل شه محافظ نباید باشه خیلی خطرناکه و درادامه این ها رو گفته

هرگز نباید بخاری برقی را روشن به حال خود رها کنید. یکی از کارهای خطرناکی که همواره باعث بروز خسارت‌های زیادی می‌شود، غفلت افرادی است که بخاری برقی را روشن گذاشته و از خانه یا محل کار خارج می‌شوند. اگر قصد خروج از فروشگاه یا خانه را دارید، باید هیتر را خاموش کنید. شاید هنگامی که قصد خروج دارید، وسوسه شوید که بعد از بازگشت اتاق توسط بخاری برقی گرم نگه داشته می‌شود، اما ممکن است زمانی که حضور ندارید، بخاری برقی دچار مشکل شود و خسارت‌های مالی را متوجه شما کند. توصیه می‌کنیم زمانی که قصد خروج و فاصله گرفتن طولانی مدت از بخاری برقی را دارید، آن را خاموش کنید.

اره واقعا خدا رحممون کرده من اصلا دستم نمیره دیگه استفاده کنم

چه تفاهمی. منم دیگه گرخیدم از ترسی و گذاشتمش کنار😂