سوگلی52ناصرالدین مدیر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1618 عنوان دارم گریه میکنم فکر کنم کراشم رفته دیت | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 49 پست بچه ها من خیلی وقته از این پسر خوشم میاد، همکلاسی دوران دانشگام بود ، الان یه عکسی گذاشته رفته کافه با یه قلب قرمز انگار رفته دیت ، حالم خیلی بده تا قبلش رو استوری هام ریپ میزد ، الان با این استوریش حالمو خراب کرد عکسشو میذارم شماهم ببینید 😭 دیروز | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وانولوپه عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 714 نه خیلی صمیمی نه خیلی رسمی ریپ میزد رو استوری هام ، با ادب حرف میزد ولی با این استوریش حالمو خراب کر ... آها حالا یکم صبر کن که کامل مطمئن شی سینگلهاگه بود یه حرکتی بزن که مخشو بزنیمنکه میگم به احتمال 95 درصد این دیت نیس
سوگلی52ناصرالدین مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1618 آها حالا یکم صبر کن که کامل مطمئن شی سینگلهاگه بود یه حرکتی بزن که مخشو بزنیمنکه میگم به احتمال 95 د ... خیلی دوسش دارم ، خیلی زیاد کاش میشد حرفات عین حقیقت باشه 🙃
وانولوپه عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 714 خیلی دوسش دارم ، خیلی زیاد کاش میشد حرفات عین حقیقت باشه 🙃 انشالله که به مراد دلت برسی😍💕ولی دیگه مطمئن که شدی دست دست نکنیا متناسب با شرایطی که دارین یه حرکت دلبرونه بزن و تمام
سوگلی52ناصرالدین مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1618 انشالله که به مراد دلت برسی😍💕ولی دیگه مطمئن که شدی دست دست نکنیا متناسب با شرایطی که دارین یه حرکت ... 🙃🙃🙃 کاش میشد