2777
2789

اگر میخاین بگید چقدر بی ادبی و فلان نیاین تاپیک من چون شما خانواده بد ندیدین .

از سن کم بعد ازدواج مجدد مادرم بعد فوت بابام دلشون میخاست زودتر ازدواج کنم من . از سمت مامان و شوهر مامانم هم خیلی اذیت میشدم . 

الان ک شاید بخوام ازدواج کنم و تو آشنایی با یه پسر هستیم و ممکنه بخایم چند روز دیگه بریم آزمایش خون . 

من ب مامانم گفتم چون پسره خودش اینجا نیست و معلوم نیست اصلا کی بیاد شهر من نمیتونم وقت آرایشگاه بگیرم ( برای شب بعد آزمایش خون که بخوان انگشتر نشون بیارن) گفتم مامان فقط از نزدیک ها دعوت کن و بگو دایی و خاله های خودم بیان من ک لباس نگرفتم آرایشگاه هم نرفتم دیگه ب دایی و عمو و خاله های خودت نگو بیان. اینا برا عقد میگیم خحالت میکشم که من ساده باشم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

شروع کرد داد و بیداد که خاک تو سرت کنن اگه خواهر های مامان بزرگت نیان مامان بزرگت هم نمیان . 

تو میخای با من لج کنی ؟ بیچارت میکنم 

بدبختت میگنم نشونت میدم فلان . 

من فکر میکردم اگه روزی بخوام ازدواج کنم درست رفتار می‌کنه بعد دیدم نه 

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی خدا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

واقعا پیش خودم چقدر خورد شدم خوشبخال دخترایی ک پدر مادر خوب دارن 

بخاطر مهمون میگی ذاتش بده؟؟؟ ذات بد ندیدی پس 

مامان من با دستای خودش زندگی بچه هاشو خراب میکنه خداروشکر همون قطع رابطه ایم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
بخاطر مهمون میگی ذاتش بده؟؟؟ ذات بد ندیدی پس مامان من با دستای خودش زندگی بچه هاشو خراب میکنه خداروش ...

نه . ب خاطر فحشاش میگم

بازم شکر شما راحت شدین قطع رابطه کردید من چ کنم 

نه . ب خاطر فحشاش میگمبازم شکر شما راحت شدین قطع رابطه کردید من چ کنم

ازدواج کردی قطع رابطه کن منم بعد ازدواج داشت کارمو به طلاق می‌کشوند با نامزدم فرار کردم رفتم شدم خدمتکار شخصی مادرشوهرم چندسال عذاب کشیدم تا مستقل شدم 

ازدواج کردی قطع رابطه کن منم بعد ازدواج داشت کارمو به طلاق می‌کشوند با نامزدم فرار کردم رفتم شدم خدم ...

نمی‌دونم با این بد بودنش اصلا بزاره ازدواج کنم یا نه 🥹

نمی‌دونم با این بد بودنش اصلا بزاره ازدواج کنم یا نه 🥹

اینحور پدرمادرا از خداشونه بچشون زودتر ازدواج کنند از دستشون راحت بشن یا حداقل یه زندگی بیشتر رو دعوا بندازن دلشون خنک بشه