فقرا خودشون سودمیگیرن اونام سهامدارن اگه راست میگی ومیخوای کمک کنی ایجاد شغل کن براشون 😠
فقیر کجا بود عزیز من
تو ایران فقیر نداریم که با وجود سهام عدالت
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه دیگه کسی النگو میندازه ؟ میگن خز شده یه سویس شیک بگیر
سرویس
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خب چه اشکال داره بیشتر بشه پولشون، من دیگه اینهمه پولام از پارو داره میره بالا نمیدونم چکارش کنم
بالاتر گفتم که براشون شغل ایجاد کن یه تولیدی براشون راه بنداز
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.